Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Ποιος είναι ο νο1 celebrity στο Twitter;

Αλήθεια ποιος celebrity είναι εκείνος που έχει τους περισσότερους followers και πήρε τα «σκήπτρα» από τον Ashton Kutcher;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η Britney Spears είναι πρώτη στο Twitter με 5 –περίπου- εκατομμύρια followers αφήνοντας πίσω τον ηθοποιό Ashton Kutcher με 4,949,530 φίλους.


Η τραγουδίστρια όπως και άλλα διάσημα πρόσωπα χρησιμοποιούν το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές τους μέσω μηνυμάτων προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δείχνουν προσιτοί και όχι σνομπ.

Ο σύντροφος της Moore δήλωσε μέσω Twitter πως δεν τον ενδιαφέρει που έχασε την πρωτιά ενώ άλλοι celebrities ήταν πιο ευγενικοί συγχαίροντας τη νεαρή-άτακτη σταρ.

Παραδείγματος χάρη, ο Perez Hilton (γνωστός Αμερικανός blogger που πριν ένα χρόνο ήρθε σε κόντρα με μια διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Miss USA για το γάμο των ομοφυλοφίλων) προέτρεψε τους φίλους του να ακολουθήσουν τη Spears και να διαγράψουν τον Kutcher ενώ προέβλεψε πως η Lady Gaga σε λίγους μήνες θα είναι νο1 στο Twitter!

Πηγή: cosmo.gr
http://e-gossiproom.blogspot.com/feeds/posts/default

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More