Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν ήμουν μόνη τέσσερα χρόνια”

Μετά τον χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο, τα media ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια με επώνυμους που όμως, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της, καμία σχέση με την πραγματικότητα... “Όχι, δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου. 

Και όσα ονόματα έχουν ακουστεί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω κάνει κάποιες σχέσεις, οι οποίες ήταν μικρές, δεν κράτησαν στο χρόνο και δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγουν στη δημοσιότητα”. Όπως λέει η ίδια, η ανάγκη να κρατήσει μυστική την προσωπική της ζωή, είχε μεγάλο τίμημα όλα αυτά τα χρόνια: “Το κατάφερ με πολύ κόπο... Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις σε αυτή την υπόθεση. Ίσως επειδή με την προηγούμενη σχέση που είχα είχαν γραφτεί πάρα πολλά, δεν ήθελα ή δεν ήμουν έτοιμη να το αντιμετωπίσω ξανά. Είχα κάνει δύο σχέσεις, τις οποίες προτίμησα να κρατήσω μέσα στο σπίτι μου. Δηλαδή δεν βγαίναμε ούτε για καφέ έξω”. Τι λέει όμως για γάμο και παιδιά η Ζέτα Μακρυπούλια; “Εγώ όσο μεγαλώνω τον φοβάμαι το γάμο, γιατί συνειδητοποιώ ότι πλέον έχω κάποιο πρόβλημα με τη δέσμευση. Οτιδήποτε μου κάνει δέσμευση νιώθω ότι με πνίγει. Ακόμη και στις δουλειές. Όταν μου λένε «έλα να υπογράψεις», είναι ο εφιάλτης μου. Υπογράφω βέβαια γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά δεν υπογράφω συμ­βόλαιο μεγάλης διάρκειας. Εγώ, μεγαλώ­νοντας σε μια οικογένεια που ήταν πάρα πολύ δεμένη, μέχρι κάποια ηλικία το θε­ωρούσα δεδομένο ότι στα 30 θα έχω κάνει γάμο και παιδιά. Τώρα πια όμως τον φοβά­μαι. Δεν σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ αν βρεθεί ο κατάλληλος άντρας, αλλά δεν αγ­χώνομαι. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει τελευταία. Επίσης βλέπω πολλούς γάμους φίλων μου να διαλύονται κι έχω περάσει στο στάδιο της άρνησης. Αν είναι να μην κρατάει τίποτα για πάντα, τότε γιατί μεγα­λώσαμε με όλα αυτά τα παραμύθια;”
Στην ερώτηση αν έχει φτάσει ποτέ στο στάδιο να παντρευτεί, η Ζέτα Μακρυπούλια απαντάει: “Όχι, γιατί, όσο κι αν σου φαίνεται περί­εργο, κανένας άντρας δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν ξέρω το γιατί.

Πηγή: DownTown
http://e-gossiproom.blogspot.com/feeds/posts/default0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More