Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Χριστόφορος Παπακαλιάτη: Αποκαλύπτει τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσα από τη σελίδα του «4» στο site του Mega, μίλησε για το σίριαλ και αποκάλυψε μικρά μυστικά, τα οποία θα καθηλώσουν ακόμα περισσότερο το κοινό.
Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ο Πέτρος έμαθε πως αυτός και 2 από τα 3 αδέρφια του είναι υιοθετημένοι και αντέδρασε κάπως υπερβολικά προς τη μητέρα του χρησιμοποιώντας χυδαίες λέξεις. Ο ίδιος ο Χριστόφορος σχολίασε την επίμαχη σκηνή λέγοντας: «Πάντα οι αντιδράσεις ενός ερωτευμένου ανθρώπου είναι υπερβολικές. Ο Πέτρος σε όλη την ιστορία ήταν αναγκασμένος να σκοτώνει τον έρωτά του για τη Ζωή και ξαφνικά ανακάλυψε πόσο μάταιες ήταν όλες αυτές oι θυσίες, οι τύψεις, οι ενοχές. Δικαιολογημένη η υπερβολική αντίδραση. Πόσο μάλιστα όταν είναι μόνο λεκτική. Οι λέξεις δεν πονούν τόσο όσο οι πράξεις. Όσο χοντρό και να ήταν αυτό που είπε στη μητέρα του ήταν δικαιολογημένο βάσει της ταραχής του».

Ο Χριστόφορος αποκάλυψε πως ο Πέτρος θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τους βιολογικούς τους γονείς: «Ο Πέτρος, θα αναζητήσει τους βιολογικούς του γονείς. Και εκεί είναι που θα αλλάξει όλη του η ζωή. Μέσα από τη διαδικασία να βρει τους γονείς του θα ανακαλύψει μια νέα ανάγκη μια νέα αγάπη!» ενώ τόνισε ότι ο έρωτας του Πέτρου δεν είναι πιο σημαντικός από την αγάπη του για τη μητέρα του, «Ο έρωτας του Πέτρου δεν είναι πιο σημαντικός από την αγάπη του για τη μητέρα του και δεν συγκρίνεται! Και κακώς οι άνθρωποι μπαίνουν σε τέτοια διλήμματα και κάνουν τέτοιες συγκρίσεις. Η σχέση με τη μητέρα είναι δεδομένη και στην ουσία αδιαπραγμάτευτη. Ο έρωτας είναι κάτι που χτίζεται και που όλοι αναζητάμε χωρίς να είναι δεδομένος».

Για το συγκεκριμένο σίριαλ έχουν ακουστεί πολλά σχόλια από πολλούς, έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο. Ο ίδιος γι' αυτό σχολίασε: «O κόσμος δεν είχε ποτέ αρνητικές αντιδράσεις σε ό,τι έκανα, γιατί απλούστατα δεν το έκανα ποτέ χυδαία ή με στόχο να προκαλέσω. Το ακραίο υπάρχει και θα υπάρχει πάντα και είναι και το μόνο ενδιαφέρον για κάποιον που θέλει να διηγηθεί μια ιστορία», ακόμα και για τη σκηνή με την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, η οποία σόκαρε περισσότερο απ' όλες, ο Χριστόφορος εξήγησε πως δεν πιστεύει ότι υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις, γιατί δεν ήταν χυδαία: «Η σκηνή με την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα σόκαρε περισσότερο απ' όλες. Προσπαθήσαμε όλοι όσοι δουλέψαμε για αυτή τη σκηνή να την αποδώσουμε όσο πιο προσεκτικά, διακριτικά και χωρίς ίχνος χυδαιότητας και θέλω να πιστεύω ότι το πετύχαμε. Δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε κάτι ιδιαίτερα. Ίσως μόνο στο σεναριακό κομμάτι (βλέποντάς το σήμερα) να έπρεπε εν τέλει να δώσω στη συγκεκριμένη ιστορία μεγαλύτερη διάσταση, βάθος και χρόνο. Ήταν μια ενδιαφέρουσα ιστορία και αν την ξαναέγραφα σήμερα θα της έδινα πιο πολύ διάρκεια».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει η σειρά είπε: «Δεν υπάρχουν άλλα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, θα υπάρξουν όμως νέα κεφάλαια και διλήμματα για όλους. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ούτε καν η ίδια η ζωή των ηρώων. Κατά βάθος όταν είμαστε ερωτευμένοι όλοι σε happy end ελπίζουμε, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τόσο για το happy όσο ξέρω ότι αυτό που θα ήθελα σίγουρα θα ήταν ένα αισιόδοξο end. Ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε και που έρχονται».

Πηγή: yupi.gr


http://e-gossiproom.blogspot.com/feeds/posts/default

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More