Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εσπευσμένα στο νοσοκομείο


Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών εισήχθη σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τόλης Βοσκόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 26/5/10 , αντιμετωπίζοντας καρδιαγγειακά προβλήματα...
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΝ , η επίσκεψη του Τόλη Βοσκόπουλου στο νοσοκομείο ήταν προγραμματισμένη προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ ερωτήματα προκαλεί η ώρα που εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς ήταν αργά το βράδυ.

Άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα, ενώ σημειώνεται πως προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για την λεπτομέρή κατάσταση της υγείας του.

Το μόνο σίγουρο που μπορούμε με βεβαιότητα να σας μεταφέρουμε είναι πως ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται από αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο και σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Συγγενικό πρόσωπο από το περιβάλλον του Τόλη Βοσκόπουλου αποκαλύπτει πως ο καλλιτέχνης πάσχει χρόνια από κολπική μαρμαρυγή και τακτικά υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ του χορηγείται και φαρμακευτική αγωγή.

Η κατάσταση του γνωστού τραγουδιστή φαίνεται πως επιβαρύνθηκε μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το χρέος των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία, που οδήγησε στην παραίτηση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέγκου, από το υφυπουργείο Τουρισμού.
Πηγή: yupi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More