Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Κορομηλά- Σαρτίνι: Θα συνεργαστούν;

Μέχρι στιγμής, η παρουσία της Ρούλας Κορομηλά στο τηλεοπτικό «Greek Idol» στέφεται από απόλυτη επιτυχία. Αυτό πρέπει να αξιολόγησαν και τα διευθυντικά στελέχη του καναλιού της Κάντζας και να επιθυμούν πλέον τη δημιουργία ενός σόου για την επόμενη χρονιά με την παρουσιάστρια και πάλι στο τιμόνι. 


Μάλιστα, μετά τα υπονοούμενα της Ρούλας στο talent show περί αντικατάστασης του τωρινού σκηνοθέτη, Περικλή Ασπρούλια, από ένα Ιταλό, επικρατεί έντονη φημολογία, που θέλει τον Στέφανο Σαρτίνι και πάλι να συνυπάρχει τηλεοπτικά με την πολυτάλαντη παρουσιάστρια στο νέο αυτό σόου.

«Με τη Ρούλα πάντα μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε. Κάτι συζητάμε, όμως δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, πριν όλα αυτά είναι σίγουρα», δήλωσε ο Ιταλός σκηνοθέτης και άλλοτε σύντροφος της Ρούλας Κορομηλά, Στέφανο Σαρτίνι, στο περιοδικό «Λοιπόν», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας καινούριας τηλεοπτικής συνεργασίας μετά την ολοκλήρωση του «Greek Idol».

Αυτό που μένει πλέον, είναι να περιμένουμε και να δούμε αν η τηλεοπτική αυτή συνύπαρξη θα γίνει πραγματικότητα και ίσως να επαναλάβει για ακόμα μια φορά την τηλεοπτική επιτυχία του παρελθόντος.

Η αλήθεια πάντως είναι πως, αν οι δυο τους συνεργαστούν, δεν θα είναι στο φετινό Greek Idol, καθώς ο σταθμός και η παρουσιάστρια είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το σκηνοθέτη που έχει ανάλαβει από την αρχή το πρότζεκτ.

Πηγή: yupi.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More