Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εντατική

Στην εντατική εισήχθη το πρωί της Πέμπτης ο Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σημειώνεται πως αρχικά είχε αναφερθεί πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης εισήχθη στο νοσοκομείο για «προγραμματισμένες εξετάσεις» , όμως η κατάστασή του δείχνει να χειροτερεύει με αποτέλεσμα την εισαγωγή του στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βοσκόπουλος πάσχει από χρόνια κολπική μαρμαρυγή, ασθένεια η οποία σε συνδυασμό με αρρυθμίες και υψηλή πίεση που παρουσίασε κ τραγουδιστής, οδήγησαν τους γιατρούς στην τοποθέτηση βηματοδότη.

Στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός του γιατρός ο οποίος τον επισκέφθηκε το βράδυ στο σπίτι του, αλλά και ένα συγγενικό του πρόσωπο που τον συνόδεψε στο νοσοκομείο.

Η Άντζελα Γκερέκου τον επισκέφθηκε το πρωί μπαίνοντας από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου, θέλοντας να αποφύγει τις κάμερες που υπήρχαν στην κεντρική είσοδο,αφού επιθυμία του Τόλη, ήταν να μη μείνει μαζί του το βράδυ προκειμένου να μείνει σπίτι με την κόρη τους.

Ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην Ελλάδα βρίσκεται και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της πρώην γυναίκας του Τζούλια Παπαδημητρίου, Χαρά, η οποία αδιαφορώντας για την όποια αντίδρασή του είναι αποφασισμένη να επισκεφθεί τον πατέρα της στο νοσοκομείο.

Πηγή: gossip-tv.gr
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More