Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Μαριάννα Ντούβλη: Ποια είναι τελικά η πραγματική της ηλικία;

Φέτος, η Μαριάννα Ντούβλη πέρασε και πάλι στην επικαιρότητα, ύστερα από την κυκλοφορία του ροζ DVD της, «Sex in the City of Athens». Ακολουθώντας τα ένδοξα βήματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του πορνό, η Μαριάννα κατάφερε να κάνει τα Μέσα να ενδιαφερθούν για εκείνη και την προσωπική της ζωή. 


Στις τωρινές της συνεντεύξεις, η Μαριάννα δηλώνει γεννημένη το «1982, μόνο 27 χρονών». Παρ' όλα αυτά, κι όπως προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας «Λοιπόν», τα «27», δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύουν την πραγματική ηλικία της νέας πρωταγωνίστριας του Σειρηνάκη.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό αναφέρει πως τον Ιανουάριο του 2001 o Νίκος Φρονιμόπουλος υπήρξε σύντροφος της Μαριάννας, σε μια εποχή, που η ίδια περηφανευόταν για την αριστοκρατική της καταγωγή, τους τρόπους και τις 3 γλώσσες που μιλούσε άπταιστα. Η Μαριάννα Χιόνη, όπως είναι το κανονικό της όνομα, δήλωνε τότε 23 ετών, φοιτήτρια πανεπιστημίου, ενώ, σύμφωνα με το έντυπο, η σχέση της με τον Νίκο Φρονιμόπουλο τέλειωσε άδοξα, όταν εκείνος «διαπίστωσε ότι οι διατυμπανιζόμενες από εκείνη οικογενειακές της αριστοκρατικές ρίζες δεν ήταν απόλυτα αληθινές».

Από τα παραπάνω όμως προκύπτει ότι η κυρία Μαριάννα Ντούβλη το 2010 θα έπρεπε λογικά να είναι 32 στα 33 κι όχι 27!
Πηγή: yupi.gr

http://e-gossiproom.blogspot.com/feeds/posts/default

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More