Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Τώρα η Τζούλια και… blogger

Η Τζούλια σε dvd… Η Τζούλια στη Βουλή… Η Τζούλια στο υπουργείο οικονομικών… Τώρα η Τζούλια Αλεξανδράτου blog…άρει κιόλας… Ναι άλλωστε αυτό δεν είχε γίνει ακόμα . Η τηλεπερσόνα σε αυτό τον τομέα είχε μείνει πίσω και φυσικά ένα πρόσωπο που μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας, δεν διακινδύνευε να κατηγορηθεί ότι υστερεί στις νέες τεχνολογίες.Έτσι εδώ και λίγες μέρες το "νέο αποκαλυπτικό site με την υπογραφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου", όπως επισημαίνεται στην ηλεκτρονική σελίδα είναι γεγονός…

Και πλέον ποιος είδε την γραφίδα της Τζούλιας και δεν φοβήθηκε.

Στο πρώτο της άρθρο η ξανθιά μοντέλα- τραγουδίστρια- ηθοποιός- κριτικός τα βάζει με την κυβέρνηση το γενικό γραμματέα υπουργείου με αφορμή δημοσιεύματα κυριακάτικης εφημερίδας και ζητά παρέμβαση, Πρωθυπουργού, Παπακωνσταντίνου, αρχηγών κομμάτων και δεν συμμαζεύεται…

Πάρτε μια γεύση από το πρώτο άρθρο της:

"Αίσχος - Μας κοροϊδεύει η κυβέρνηση και βάζει εμάς μπροστά για να καλύψουν τα δικά τους εγκλήματα .... Κύριοι σας λυπάμαι απλά!!

Εμένα κατηγορούν για φοροδιαφυγή και μου κάνουν ελέγχους. Τον κύριο Γιάννη Καπελέρη – Γενικό Γραμματέα της ΥΠ.Ε.Ε ποιος τον ελέγχει?Αλλά εγώ είμαι αυτή που κάνω φορολογική δήλωση 90.000 ευρώ.. Αυτοί τι φορολογικές δηλώσεις κάνουν?

Ο κύριος Καπελέρης Γ.Γ. Της ΥΠ.Ε.Ε. είναι ο επικεφαλής για τις έρευνες που κάνουν και με κατηγορούν οτι φοροδιαφεύγω...

Θέλω να μας απαντήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών ποιος θα ελέγξει τον κύριο Καπελέρη για τα τόσα πλούτη που επιδεικνύει κάνοντας τον γάμο του Γιου του με 3.000 καλεσμένους στο Γκολφ της Γλυφάδας?

Επίσης για τα πανάκριβα αυτοκίνητά του και για άλλα πολλά που αναφέρει σήμερα η σοβαρή εφημερίδα του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου VETO ?

Να μας πουν οι αυτοκράτορες της κυβέρνησης που βρήκε τα χρήματα για τόση χλιδή ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κ. Καπελέρης? (πάντως η σύζυγός του δεν εργάζεται)

Αυτά είναι τα ερωτηματικά που απασχολούν κ. Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ των Οικονομικών τον Λαό που βλέπει ότι τον κοροϊδεύετε .... καθώς ο κύριος Καπελέρης ήταν παλιός Βουλευτής του Πασόκ και διορισμένος στην θέση αυτή από εσάς.

Περιμένει ο Λαός που του ρουφάτε το αίμα μια απάντηση δημοσίως και όχι να κρυφτείτε.

Κύριε Σαμαρά κ. Καρατζαφέρη κ. Τσίπρα κ. Παπαρήγα κάνετέ τους αυτές τις ερωτήσεις στην βουλή μπας και μας απαντήσουν!

Τζούλια Αλεξανδράτου"

Πηγή: tzoulia.net0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More