Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Η Lindsay Lohan εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους


Τη φυλακή γλίτωσε προς το παρόν σύμφωνα με δημοσιεύματα η Lindsay Lohan με την προϋπόθεση πως θα τηρήσει τους όρους της εγγύησης της, που ορίστηκαν από τη δικαστή του Λος Άντζελες , το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου.Υπενθυμίζουμε ότι για μια υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ που εκκρεμεί εναντίον της από το 2007, καθώς μετά από αναφορές η Λόχαν έχασε μερικά μαθήματα για το αλκοόλ τα οποία της είχαν επιβληθεί το 2007.

Η απόφαση λοιπόν του δικαστηρίου έχει ως εξής η διάσημη ηθοποιός υποχρεούται να φοράει ένα βραχιόλι τον αστράγαλό της, μέχρι τις 6 Ιουλίου που που θα δικαστεί η υπόθεσή της (το οποίο και της τοποθετήθηκε κατά την έξοδό της από την δικαστική αίθουσα), το οποίο λειτουργεί στέλνοντας ένα ειδικό σήμα στην εταιρεία που το παρακολουθεί κάθε φορά που διαπιστώνει ότι ξεπερνιούνται τα επιτρεπόμενα επίπεδα του αλκοόλ στον οργανισμό το ατόμου που το φοράει.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως για την Lindsay το εν λόγω βραχιόλι δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς το 2007 φορούσε ένα παρόμοιο ολοκληρώνοντας τη θεραπεία της σε κλινική αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού.

Η δικηγόρος της Lohan ωστόσο εξέφρασε την αγωνία της για το «βραχιόλι» που πρέπει να φορά η πελάτισσα της καθώς θα της δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ προσπάθησε να μεταπείσει την δικαστή για την εν λόγω απόφαση χωρίς αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως τα υποχρεωτικά μέτρα που πρέπει να ακολουθήσει η Lohan, επηρεάστηκαν και από την απουσία της ηθοποιού στην προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία της περασμένης εβδομάδας, με τη δικαιολογία πως είχε «κολλήσει» στη Γαλλία όπου βρισκόταν για το Φεστιβάλ Καννών, καθώς κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών της χάθηκε…, το διαβατήριό της.

Πάντως είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η Lohan, απασχολεί συνεχώς τον Τύπο με καθετί άλλο εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός, με το όνομά της να πρωτοστατεί σε ασταμάτητα ενδοοικογενειακά και προσωπικά σκάνδαλα.
Πηγή: i-live.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More