Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Σοκάρουν οι προκλητικές φωτογραφίες της Ρίας Αντωνίου με άλλη γυναίκα σε μπανιέρα!

Τις έβγαλαν οι ίδιες, γυμνές στην οικία γνωστής τραγουδίστριας... Μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της Ρίας Αντωνίου, σε μπαλκόνι ξενοδοχείου της Λάρνακας, αναγνώστης επικοινώνησε μαζί μας και μας αποκάλυψε πως έχει προσωπικές φωτογραφίες του μοντέλου με την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη σε... πολύ τρυφερές στιγμές.
Όπως μας ανέφερε οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια, σε σπίτι πολύ γνωστής τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια πριβέ πάρτι, που έκανε μόνο για γυναίκες όπου έγινε χαμός. Τα δυο κορίτσια αποσύρθηκαν στο μπάνιο και άρχισαν να τραβάνε αναμνηστικές φωτογραφίες ημίγυμνες. Οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί κάποια στιγμή και στο facebook αλλά σύντομα κατέβηκαν. 

Αφού λοιπόν συμφωνήσαμε μαζί του και πήραμε τις φωτογραφίες επικοινωνήσαμε με την κυρία Σάζη για να μας σχολιάσει τις καυτές φωτογραφίες, που σίγουρα θα συζητηθούν. Αν και δεν μας αρνήθηκε την ύπαρξη των φωτογραφιών, λέγοντας μας πως έκαναν πλάκα σε ένα φίλο τους, σε κάποια στιγμή μας έκλεισε το τηλέφωνο επειδή την ρωτήσαμε εάν είχε ολοκληρωμένη εμπειρία με την Ρία Αντωνίου. Αύριο καρέ-καρέ πως σχολίασε η τραγουδίστρια τις φωτογραφίες σε μια μίνι αποκλειστική συνέντευξη και όλες οι καυτές λεπτομέρειες της βραδιάς.


Πηγή: showbiz.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More