Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Ο Ρίκι Μάρτιν αποκαλύπτει τα πάντα για την σεξουαλικότητά του

Τα νέα απομνημονεύματα του Λατίνου ποπ σταρ Ρίκι Μάρτιν, μιλούν για τα πρώτα του δύσκολα βήματα στη μουσική του καριέρα μέχρι την άνοδο και τη φήμη του στο στερέωμα της σόου-μπιζ, ενώ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από την σεξουαλικότητα του αλλά και το πως έγινε πατέρας.
Οι δυο εκδόσεις του βιβλίου, η ισπανική και η αγγλική, που θα ονομάζονται «Me» και «Yo» αντίστοιχα, θα δημοσιευτούν στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 2 Νοεμβρίου.
Ο Ρίκι Μάρτιν που είναι 38 ετών, είπε ότι ενώ έγραφε τα απομνημονεύματα του τον Μάρτιο, αποφάσισε να αποκαλύψει και το γεγονός ότι... είναι ομοφυλόφιλος δίνοντας έτσι ένα τέλος σε χρόνια υποθέσεων και φημών γύρω από την σεξουαλικότητα του.
Το 2008, έγινε πατέρας δυο γιών μέσω μιας παρένθετης μητέρας χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για τη γέννηση ή για την ίδια τη μητέρα.

«Γράφοντας αυτό το βιβλίο μου επέτρεψε να εξερευνήσω τα διαφορετικά μονοπάτια και τις εμπειρίες που με οδήγησαν να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Έπρεπε να φέρω εις πέρας κάποιες εκκρεμότητες που δεν είχα καταφέρει πριν και να εργαστώ βαθειά με μνήμες που νόμιζα πως τις είχα διαγράψει από το μυαλό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.
Ο Ρίκι Μάρτιν έγινε γνωστός με το αντρικό μουσικό συγκρότημα «Menudo» αλλά η φήμη του απογειώθηκε όταν αποφάσισε να κάνει σόλο καριέρα καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να γίνει το εφηβικό ίνδαλμα στις ισπανόφωνες χώρες.

Κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό αγγλόφωνο άλμπουμ το 1999 το οποίο και πήρε το όνομα του δηλαδή «Ρίκι Μάρτιν» μέσα στο οποίο περιέχονταν οι δυο μεγάλες του επιτυχίες: « Livin la Vida Loca» και το « She΄s all I ever had».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More