Σάββατο, 7 Αυγούστου 2010

Lady Gaga: Έπιασα πάτο με τα ναρκωτικά

Η Lady Gaga παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και για μία ακόμα φορά προκάλεσε με τα λεγόμενά της, αλλά και με τη φωτογράφισή της, καθώς εμφανίστηκε γυμνή!


Η εκκεντρική τραγουδίστρια κατάφερε να συζητηθεί έντονα αυτές τις ημέρες με τις αποκαλύψεις που έκανε για την εξάρτησή της και τη μάχη της με τα ναρκωτικά από τα οποία σώθηκε με τη βοήθεια της μητέρας της.

«Δεν θα πω ψέματα, έχω κάνει περιστασιακά ναρκωτικά. Και όταν λέω περιστασιακά, εννοώ μια δυο φορές το χρόνο. Αλλά αν το γράψεις αυτό, δεν θέλω οι θαυμαστές μου να προσπαθήσουν ποτέ να το μιμηθούν ή να προσπαθήσουν να είναι κι εκείνοι έτσι. Δεν θέλω να νομίζουν ότι χρειάζεται να το κάνουν για να είναι σπουδαίοι. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ήταν το χαμηλότερο σημείο μου και οδήγησε στην καταστροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά η 24χρονη Lady Gaga.

Συνέχισε, τονίζοντας πως εκείνη την περίοδο έπιασε πάτο, κάτι που, όπως σημείωσε, είναι αρκετό για να οδηγήσει έναν άνθρωπο στα άκρα. «Η μητέρα μου γνώριζε την αλήθεια και μου φώναζε μιλώντας μου στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ... Μου είπε: "Έρχομαι να σε πάρω". Με πήγε στο σπίτι της γιαγιάς μου. Έκλαιγα. Της είπα ότι η ζωή μου τελείωσε, πως δεν υπήρχε ελπίδα, πως είχα δουλέψει σκληρά και ήξερα ότι ήμουν καλή. Τι θα έκανα τώρα; Εκείνη μου απάντησε "Θα σε αφήσω να κλάψεις για μερικές ώρες ακόμη. Και μετά, όταν αυτές οι λίγες ώρες περάσουν και σταματήσεις να κλαις, θα σταθείς στα πόδια σου, θα επιστρέψεις στη Νέας Υόρκη και θα... Σκίσεις"», σημείωσε.


Πηγή: cosmo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More