Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Ροζ βίντεο της Shannon με την Heidi Montag

Ένα προσωπικό βίντεο με καυτές στιγμές της Karissa Shannon με την Heidi Montag έπεσε στα χέρια του πρώην συζύγου της δεύτερης, Spencer Pratt, ο οποίος απειλεί να το δώσει στη δημοσιότητα για εκδίκηση.


Η Karissa Shannon επιβεβαίωσε την ύπαρξη του βίντεο, αποκαλύπτοντας πως περιέχει άκρως προσωπικές στιγμές τους στη βίλα της Heidi στο Μαλιμπού.

Ο Spencer Pratt ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του το καυτό βίντεο και φιλοδοξεί να το πουλήσει στη Vivid Entertainment για να κυκλοφορήσει στο εμπόριο και να αποκομίσει πολλά εκατομμύρια.

Εκπρόσωπος της Heidi Montag αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ η Karissa Shannon απειλεί να τον σύρει στα δικαστήρια για κλοπή αν τολμήσει να πουλήσει το βίντεο.

"Εγώ και Heidi βρισκόμασταν στο σπίτι της στο Μαλιμπού όταν ήρθε να πάρει κάποια πράγματα του και αυτός "κατά λάθος" πήρε την κάμερά μου," δήλωσε στο www.hollywoood.tv.

"Ο Spencer δεν είχε δικαίωμα να κλέψει την κάμερά μου. Υπάρχουν και άλλες προσωπικές στιγμές που δεν θέλω να δει, συμπεριλαμβανόμενου και του βένετο με την Heidi", προσέθεσε.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More