Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μενεγάκη - Λάτσιος μοίρασαν την περιουσία

Έπειτα από χρονοβόρα και σκληρή διαπραγμάτευση, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συμφώνησαν τελικά για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους.Η κοινή περιουσία του ζεύγους περιλαμβάνει αρκετά ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλης αξίας. Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό. Το διαμέρισμα αυτό συμφωνήθηκε να μείνει στην Ελένη Μενεγάκη. Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της, μένει επίσης στην παρουσιάστρια. Άνθρωποι της κτηματικής αγοράς κάνουν λόγο για οικόπεδο-φιλέτο, στην ίδια περιοχή που διαθέτει υπέροχη θέα.

Η έκταση αυτή επίσης μένει στην Ελένη Μενεγάκη. Μετά από τις διαπραγματεύσεις του διαζυγίου, αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί ο Γιάννης Λάτσιος και την έκταση στο Κράτηγο η Ελένη Μενεγάκη. Στον Γιάννη Λάτσιο μένει, επίσης, και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία.

Σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στη Χαλκιδική. Δεν μπόρεσαν, όμως, να καταλήξουν σε συμφωνία για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι και αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μοιραστούν ισότιμα το ποσό που θα πάρουν. Ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους θα πάει, όπως είναι εύλογο, στα παιδιά τους.

Το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη. Στα παιδιά περνάει επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια. Η σκληρότερη διαπραγμάτευση έγινε για τα μετρητά που έχει στην κατοχή του το ζευγάρι κι έχουν αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Την επιμέλεια των παιδιών αναλαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος αναλαμβάνει να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ τον μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More