Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Νάιλα: Έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα

Την αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα, αλλά και από ζευγάρι παντρεμένων έκανε το μοντέλο Νάϊλα στην εκπομπή Super Star.
Η Νάϊλα έδωσε μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με το πότε και πώς της έγινε η παρενόχληση, ενώ αποκάλυψε ότι λίγο καιρό μετά από το πρώτο περιστατικό, σημειώθηκε και δεύτερο – και πάλι σεξουαλικής παρενόχλησης- αυτή τη φορά από ζευγάρι παντρεμένων που ήθελε να την απομακρύνει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε το 2004 στη Μύκονο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στις σκοτεινές πλευρές του μόντελινγκ λέγοντας ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που της έχουν προτείνει να πάρει απαγορευμένες ουσίες, να συνοδεύσει κάποιον επ’αμοιβή, ακόμη και να γυρίσει «ροζ» dvd. «Εχω μάθει να είμαι σκληρή από όλα αυτά που μου έχουν συμβεί. Πολλοί μου έχουν προτείνει να κάνω κάτι διαφορετικό, να κάνω ροζ dvd, να συνοδεύσω κάποιον και το μόνο πράγμα που έχουν πάρει ως απάντηση είναι ένα παπούτσι στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της συνέντευξής της, η Νάϊλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την φιλία της με τη νέα σύντροφο του Αντώνη Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτή τη σχέση. Μακάρι να είναι καλά, γιατί η Υβόννη είναι καταπληκτικό παιδί».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More