Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η εξομολόγηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Βυθίστηκε στην κατάθλιψη, έκλαψε, ήρθε σε απόγνωση, μάζεψε τα κομμάτια της, ανασύνταξε τις δυνάμεις της και τη Δευτέρα επανέρχεται στην τηλεόραση με την εκπομπή «Αξίζει να το ζεις», από το Star. Η Τατιάνα Στεφανίδου σπάει τη σιωπή της λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και μιλάει για θέματα που πραγματικά την πόνεσαν.

Στα μέσα Ιουλίου ήταν, όπως δηλώνει η «Τάτι», που έμαθε ότι τελείωσε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Μια εξέλιξη απρόσμενη για εκείνη, παρά τα όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε εκείνη και το κανάλι... «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Υπερβολικά. Εκλαψα πάρα πολύ το καλοκαίρι. Ηρθα σε απόγνωση. Βυθίστηκα σε βαθιά απογοήτευση. Και; Και όλο αυτό μου έκανε πολύ καλό, γιατί κάνω ένα νέο ξεκίνημα, δυναμικό και περισσότερο δημιουργικό», παραδέχεται η ίδια στο περιοδικό «Down Town». Ομως, δεν θεωρεί πως το «διαζύγιο» του καναλιού του Αμαρουσίου και του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου επηρέασε τη σχέση της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Το πιο σημαντικό για μένα στάθηκε το συναισθηματικό κομμάτι. Με πείραξε πάρα πολύ. Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν ήταν μια απλή συνεργασία. Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στο κανάλι. Και όσο κι αν είχα πει -και το ’χα γράψει και στο blog μου- πως η δουλειά δεν είναι οικογένειά σου, πως δεν δενόμαστε στις δουλειές, πως δεν πρέπει να επενδύουμε συναισθηματικά, παρ’ όλα αυτά έντεκα χρόνια είναι αυτά στον ΑΝΤ1 απ’ τη ζωή μου. Είναι πέντε χρόνια την πρώτη περίοδο που ξεκίνησα και άλλα έξι μετά. Οταν οφείλεις σ’ αυτό τον σταθμό την πορεία σου, την ανάδειξή σου, είναι αλλιώς οι σχέσεις, δεν είναι εύκολο να απομονωθεί το συναισθηματικό κομμάτι... Περίμενα ίσως μια άλλη αντιμετώπιση, διαφορετική διακοπή συνεργασίας. Ομως, ακόμα και αν στενοχωρήθηκα και αν έκλαψα και αν βρέθηκα σε απόγνωση και αν είχα μείνει χωρίς δουλειά εγώ αλλά κι άλλα δεκαεφτά άτομα, τελικά δεν μπορώ να κρατήσω κακία».

Οσον αφορά την απόφαση του καναλιού να μη διασαφηνίσει εξ αρχής τις προθέσεις του για την «Τάτι» και το μέλλον (ή όχι) της συνεργασίας τους, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμεινα χωρίς δουλειά σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις εργασίας για το δικό μου εργασιακό πεδίο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More