Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζεται για γάμο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Να βάλει «κουλούρα» φαίνεται ότι ετοιμάζεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο γάμος με την αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον θα γίνει το καλοκαίρι του 2011!


Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πριγκιπικός γάμος θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο, με επικρατέστερη την 2η ημέρα του μήνα, στο αβαείο του Ουέστμινστερ. Στην συγκεκριμένη εκκλησία του Αγίου Πέτρου έχει γίνει ο γάμος της Ελισάβετ το 1947, αλλά και η κηδεία της πριγκίπισσας Diana.

Τα γαμήλια σενάρια ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφοι ανακάλυψαν πως στο αβαείο την εν λόγω ημέρα έχει οριστεί να γίνει γάμος και τα ονόματα του γαμπρού και της νύφης είναι επτασφράγιστα μυστικά. Ε, δεν ήθελε και πολύ...

Εκπρόσωπος του παλατιού δεν έριξε και ιδιαίτερο φως στην υπόθεση, αφού αρκέστηκε να πει: «δεν σχολιάζουμε ποτέ την προσωπική ζωή του πρίγκιπα».

Γουίλιαμ και Κέιτ είναι μαζί 7 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2003 όταν ήταν φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Σεν Άντριους και, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα χωρισμού το 2007, είναι διαρκώς μαζί!

To ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και δεν έχει κάνει ουδέποτε ανακοίνωση σχετική με τον δεσμό του (εκτός από τον περασμένο Δεκέμβριο οπότε και το Μπάκιγχαμ διέψευσε δημοσιεύματα περί αρραβώνα), ενώ δεν διστάζει ακόμα και να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ σαν όλους τους «κοινούς» θνητούς.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More