Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Γνωστός τραγουδιστής γέλασε όταν είδε την Kylie Minogue γυμνή

Μπορεί η Kylie Minogue να αποτελεί sex symbol για πολλούς άντρες, ωστόσο, ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της ξένης showbiz, άρχισε να γελά οταν την είδε γυμνή σε ένα video...Υστερικά γέλια έπιασαν γνωστό τραγουδιστή όταν είδε την Kylie Minogue γυμνή σ' ένα video που γύριζαν μαζί. Ο λόγος για τον Robbie Williams, o οποίος εξομολογήθηκε στην αυτοβιογραφία του "You Know Me", που κυκλοφορησε τη Δευτέρα, ότι είχε βάλει τα γέλια όταν είχε δει την γνωστή τραγουδίστρια γυμνή. "Έβαλα τα γέλια όταν αντίκρισα την Kylie Minogue γυμνή", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Williams.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί σ' ένα video που είχαν γυρίσει για το τραγούδι "Kids" και την προώθηση του. Εκεί η διάσημη τραγουδίστρια ξεκινησε να βγάζει τα ρουχα της και το Robbie άρχισε να γελά.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως σε καμιά περίπτωση δεν γέλασε με αυτό που είδε, πώς θα μπορούσε άλλωστε; Αλλά εξηγεί πως ένιωσε αμήχανα, καθώς από τα τέλη της δεκαετίας του '80 ήταν "τσιμπημένος" μαζί της. Έπειτα από χρόνια θαυμασμού, ο ερωτοχτυπημένος έφηβος Robbie είδε το αντικείμενο του πόθου του, όπως πολλοί θα ήθελαν, αλλά η αντίδρασή του μάλλον ήταν περίεργη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More