Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Οι τρελές απαιτήσεις της Pamela Anderson για το Eurovoice

Τρεις σουίτες, οπλισμένους bodyguard, καθώς και ένα αστρονομικό ποσό για κομμώσεις και μακιγιάζ, ζήτησε και πέτυχε η Pamela Anderson, για να παρουσιάσει τον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό «EuroVoice». Αυτά και άλλα πολλά προβλέπει το συμβόλαιο που παρουσιάζεται σήμερα. Η συνολική αμοιβή της ανέρχεται στο «ευτελές» ποσό του… ενός εκατομμυρίου ευρώ.Η Pamela, μία από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της αμερικανικής showbiz, θα βρεθεί στη χώρα μας για να παρουσιάσει τους τελικούς του «EuroVoice 2010».

Το μεγάλο μουσικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε ένα -υψηλών τεχνικών προδιαγραφών- show τους 33 διαγωνιζόμενους των αντίστοιχων ευρωπαϊκών χωρών. Οι λαμπεροί καλεσμένοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια βραδιά, όπως είναι φυσικό. Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στο stage του ΟΑΚΑ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους, που ανέδειξε η ψηφοφορία στο διαδίκτυο, αλλά και την Anastacia με τον Σάκη Ρουβά, οι οποίοι θα φωτίσουν τη σκηνή με τη λάμψη τους. Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι και ο Enrique Iglesias.

Απαιτεί και θέα στον ωκεανό

Η Pamela Anderson, μη γνωρίζοντας ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει ωκεανός, και, προφανώς, πιστεύοντας πως το Αιγαίο είναι ο Ειρηνικός, απαιτεί στο συμβόλαιό της το δωμάτιο του ξενοδοχείου που θα μείνει, να έχει θέα στον… Ειρηνικό… εκεί που, προφανώς, έμαθε να… κολυμπάει!

Απαιτεί λοιπόν:

- Τρία εισιτήρια πρώτης θέσης μετ’ επιστροφής από το Λος Άντζελες στην Αθήνα με δύο συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρίες.

- Μία προεδρική, μία απλή και μία μεγάλη σουίτα στο «King George» των Αθηνών για τουλάχιστον πέντε μέρες, (όλες οι σουίτες απαιτεί να έχουν θέα τον ωκεανό!)
- Η μετάβασή της με λιμουζίνα από το σπίτι της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες να πληρωθεί από τους διοργανωτές.

- Για όσες μέρες μείνει στη χώρα μας, η Pamela θέλει λιμουζίνα ή πολυτελές τζιπ με επαγγελματία οδηγό.

- Ζητάει 6.000 ευρώ προκαταβολικά για έξοδα κομμωτηρίου και make up.

- Όλες οι συνεντεύξεις πρέπει να εγκριθούν από την ίδια.

- Όλες οι βιντεοκάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές της διοργάνωσης πρέπει να είναι εφοδιασμένες με το ειδικό εξάρτημα «Ring Light», ειδικό φλας που καλύπτει τις ατέλειες.

- Τέλος, ζητάει δύο ένοπλους επαγγελματίες σωματοφύλακες, που θα την ακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, καθ’ όλη την παραμονή της στην Αθήνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More