Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Και άλλο όχι του Timberlake στα Κατεχόμενα της Κύπρου

Άλλη μια απόρριψη γνώρισαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα κατεχόμενα από διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνες από τους οποίους ζητήθηκε να δώσουν συναυλίες στο ψευδοκράτος. Μετά τη γνωστή υπόθεση της Τζ. Λόπεζ που ακύρωσε συναυλία της στο ξενοδοχείο «Κράτος Πρίμιουμ», αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να απορρίψει πρόταση, ύψους δυο εκατ. δολαρίων, για να συμμετάσχει μαζί με την τραγουδίστρια Ριάνα σε συναυλία στον Άγιο Επίκτητο για τον θεμέλιο λίθο δυο νέων ξενοδοχείων.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Γιλμάζ Μπεκτάς, που βρίσκεται πίσω από τις δυο επενδύσεις, παραδέχθηκε ότι ο Τίμπερλεϊκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση. Ωστόσο, ο Μπεκτάς υπέδειξε ότι, παρά τα προβλήματα, ο ίδιος θα φέρει γνωστούς καλλιτέχνες στα κατεχόμενα όπως η Ριάνα, η Μπιγιονσέ και η Λόπεζ. «Προς το παρόν αλλάξανε τα πλάνα μας, αλλά ήδη κάνουμε νέα σχέδια. Ο Τίμπερλεϊκ δεν θα έρθει, όμως πλέον δεν τον θέλουμε ούτε εμείς. Είμαστε σε επαφή με την εταιρεία MGM, την έχουμε πληρώσει κι η εταιρεία αυτή μιλάει με μεγάλους αστέρες. Δεν είναι απλοί άνθρωποι, δίνουν συναυλίες σε όλο τον κόσμο και προσπαθούμε να βρούμε ημερομηνίες κατά τις οποίες είναι διαθέσιμοι», δήλωσε ο Μπεκτάς.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και η διεύθυνση του «Κράτος Πρίμιουμ» που δυσκολεύεται να κλείσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια Anastacia για συναυλία στις 25 Σεπτεμβρίου. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, η Anastacia, αν και αφαίρεσε τη συναυλία από το πρόγραμμά της, θα έρθει. Θα δώσω λεπτομέρειες στο μέλλον», είπε διευθύνων στέλεχος του ξενοδοχείου. Τέλος, το «Κράτος Πρίμιουμ» ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει το συγκρότημα Gipsy Kings για συναυλία τον Οκτώβριο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More