Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη σοκ...για την Angelina Jolie

Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη ενός εμπόρου ναρκωτικών ότι προμήθευε με ουσίες την Angelina Jolie και, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει χρήση μπροστά του! Σύμφωνα με τον Franklin Meyer, η σέξι σταρ έκανε κοκαΐνη, ενώ σε μία από τις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις είχε πάει «φτιαγμένη».

 
Όπως υποστηρίζει ο πρώην κατάδικος στο αμερικανικό περιοδικό «Life & Style», η Angelina αγόραζε συχνά ναρκωτικά από τον ίδιο. Η «παραγγελία» ήταν ίδια κάθε φορά: μισό γραμμάριο κοκαΐνης και ένα δέκατο του γραμμαρίου ηρωίνης, έναντι 100 δολαρίων.

«Συναντιόμασταν δυο τρεις φορές την εβδομάδα στο κέντρο του Μανχάταν και της πουλούσα ναρκωτικά. Πρώτη φορά τη συνάντησα στο «Chelsey Hotel» τον Φεβρουάριο του 1997, όταν εκείνη μαζί με έναν φίλο της έψαχναν να πάρουν ναρκωτικά. Ήταν μόνο 21. Οι συναντήσεις μας έγιναν συχνές. Έκανε τα ναρκωτικά μπροστά μου. Δεν την ένοιαζε αν την έβλεπε κάποιος», λέει μεταξύ άλλων ο Meyer.

Ο πάλαι ποτέ ντίλερ του λευκού θανάτου συνεχίζει λέγοντας πως είχε πάει ναρκωτικά ακόμα και στο διαμέρισμα της ηθοποιού στο Μανχάταν, ενώ αποκαλύπτει πως η Jolie είχε δόσει τηλεοπτική συνέντευξη στον Charlie Rose έχοντας κάνει χρήση!

Σε αυτή τη συνέντευξη, πάντωε, η ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει τον εαυτό της από τον ρόλο ενός εθισμένου στα ναρκωτικά μοντέλου που υποδύθηκε στην ταινία «Gia» του 1998, προσθέτοντας πως μισεί την ηρωίνη επειδή έχει ενθουσιαστεί από αυτή!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More