Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Ο γάμος Καγιά - Κριθαριώτη

Αυτήν την ώρα τελείται ο γάμος της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη που ενώνουν τις ζωές τους, μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους.
Ο γάμος του ζευγαριού τελείται στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι. Βέβαια, ούτε η ημερομηνία, ούτε το μέρος επιλέχθηκαν τυχαία. Το ζευγάρι θεωρεί ότι η σημερινή ημέρα μπορεί να αποδειχθεί σημαδιακή για την πορεία του γάμου του. Σε ό,τι αφορά το χώρο όπου γίνεται ο γάμος, αλλά και η δεξίωση που θα ακολουθήσει, αυτός διαθέτει τεράστιες και πανύψηλες μάντρες, με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε τηλεοπτικά συνεργεία, κάμερες και φωτογράφους να είναι σχεδόν αδύνατη. «Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα το εκκλησάκι, έχει χτιστεί στην μνήμη του πατέρα του Νίκου», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά.

Το νυφικό της Βίκυς Καγιά επιμελήθηκε η αδελφή του μέλλοντα συζύγου της Σήλια Κριθαριώτη. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, σε εξαιρετικά στενή γραμμή. Λογικό και επόμενο με το σώμα που διαθέτει το μοντέλο. Ο γαμπρός επέλεξε να εμφανιστεί με κοστούμι από την ανδρική συλλογή του Οίκου 5226 της οικογένειας. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Ρίγλης, ενώ τα μαλλιά της ο καλός της φίλος Στέφανος Βασιλάκης. Οι ολόλευκες συνθέσεις που κοσμούν, τόσο την εκκλησία όσο και τις ροτόντες της δεξίωσης επιλέχθηκαν από το κατάστημα LV Petridis. Είναι απλές, λιτές, αλλά πανέμορφες. Το μενού της βραδιάς θα περιλαμβάνει θαλασσινά, καθώς και κρέας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν υπερβολές. Λιτές, άλλωστε είναι και οι περισσότερες επιλογές που έχει κάνει το ζευγάρι σε οτιδήποτε αφορά τον γάμο. Κουμπάροι τους είναι ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Τζιώτης και ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους που δεν θα ξεπερνούν τους 60, βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, καθώς και το ζεύγος του Αντώνη και της Ελενας Λυμπέρη.

Ο γάμος τελείται σε στενό κύκλο και μάλιστα, όπως δήλωσε το μοντέλο και παρουσιάστρια, δεν έχει προσκληθεί κανένα στέλεχος από τον Ant1. Ολοι μαζί θα γιορτάσουν το γάμο του ζευγαριού σε ένα μεγάλο πάρτι που θα γίνει στα μέσα Δεκέμβρη. Οσο για την μητρότητα; Η Βίκυ διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί εγκυμοσύνης, ωστόσο δεν κρύβει την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, είναι ο μόνος ή τουλάχιστον ο κύριος λόγος που θα έλεγε το «ναι». Και το είπε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More