Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε γυμνός σε ξενοδοχείο!

Για ακόμα μία φορά έγινε ρεζίλι ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen, που συνελήφθη από την αστυνομία γυμνός και μεθυσμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου! Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε πως είχε και.... γυναίκα για παρέα, που -φυσικά- έσπευσε να εξαφανιστεί!


Ο Sheen βρέθηκε σε σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου «Plaza» της Νέας Υόρκης και είχε πιει τόσο πολύ που δεν καταλάβαινε τι έλεγε!

Το χλιδάτο δωμάτιο ήταν άνω κάτω, καθώς υπήρχαν σπασμένες καρέκλες, ρούχα και σεντόνια στο πάτωμα, αλλά και ένας κατεστραμμένος πολυέλαιος!

Όπως δήλωσε ο ίδιος, βγήκε έξω για να διασκεδάσει και γύρισε με μια άγνωστη γυναίκα στο ξενοδοχείο ενώ στην συνέχεια διαπίστωσε ότι έλειπε το πορτοφόλι του.

Μάλιστα, δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η μυστηριώδης γυναίκα ήταν πόρνη πολυτελείας, η οποία φέρεται να δήλωσε πως ο 45χρονος ηθοποιός έκανε χρήση ναρκωτικών!

Τραγική ειρωνεία; Στον 18ο όροφο του ίδιου ξενοδοχείου διέμεναν η πρώην γυναίκα του, Denise Richards και οι δύο κόρες τους, με την πρώτη να τον συνοδεύει ντροπιασμένη στο τμήμα και από εκεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, πάντως, ο Sheen μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αλλεργική αντίδραση σε φάρμακο το οποίο πήρε...

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει προβλήματα αλκοολισμού, είχε καταδικαστεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε μπει για αποτοξίνωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More