Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Γνωστός άνδρας μοντέλο συνελήφθη για πορνεία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για πορνεία. Ο 35χρονος γοητευτικός άνδρας «ψάρευε» πελάτες μέσω Ίντερνετ, με το τίμημα για μια ώρα συντροφιάς να κυμαίνεται από 150 έως 500 ευρώ.

Το γνωστό μοντέλο έχει συνεργαστεί με πολλούς οίκους μόδας, ενώ συμμετείχε σε μεγάλη θεατρική παράσταση αποσπώντας κολακευτικές κριτικές. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί την διπλή ζωή του, μέχρι που έπεσε στα χέρια των αρχών.

Μέσω ιστοσελίδας, ο 35χρονος έβρισκε πελάτες με τους οποίους κανόνιζε ερωτικά ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία. Για μία ώρα συντροφιάς χρέωνε από 150 έως 500 ευρώ, ενώ στα προσόντα του δεν τόνιζε μόνο το καλογυμνασμένο του κορμί, αλλά και το ότι μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην Ασφάλεια.

Ένας αστυνομικός του τμήματος ηθών προσποιήθηκε τον πελάτη και κανόνισε ερωτικό ραντεβού με το μοντέλο σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γοητευτικός άνδρας έφτασε στην ώρα του, μόνο που ο πελάτης ήταν αστυνομικός... Μόλις του έδωσε τα 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, άλλοι αστυνομικοί που ήταν κρυμμένοι στο δωμάτιο του πέρασαν τις χειροπέδες...
xws2
Το μοντέλο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Κυριακής, με την κατηγορία της πορνείας.

1 comments:

Καλημέρα !
Επισκεφτείτε το νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας”. Γίνετε μέλη και καταθέστε τις απόψεις σας.

http://eatheia.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More