Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Μαριάννα και όχι πλέον Ντούβλη λόγω αγωγής συζύγου

Με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο εν διαστάσει σύζυγος της Μαριάννας Ντούβλη, Χρήστος Ντούβλης, καταφέρεται εναντίον της πρώην συντρόφου του και της απαγορεύει να «υπογράφει» με το επώνυμό του καθώς έτσι, όπως λέει, προσβάλλει την προσωπικότητά του και διασύρεται!


Την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να παιχτεί το νέο «επεισόδιο» στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαριάννα Ντούβλη και τον επιχειρηματία. Τότε αναμένεται να συζητηθεί η αγωγή που έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας, με την οποία απαιτεί από την πρώην σύντροφό του να μη χρησιμοποιεί το επώνυμό του στις κοινωνικές και επαγγελματικές της σχέσεις. Στο μεταξύ, ισχύει η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στην οποία η Μαριάννα Ντούβλη διατάσσεται να «παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα του πρώην συντρόφου της και ειδικότερα να παύσει να χρησιμοποιεί το επώνυμο "Ντούβλη" στις κοινωνικές και επαγγελματικές της σχέσεις».

Στην αγωγή, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», ο επιχειρηματίας εμφανίζεται λάβρος κατά της πρώην συντρόφου του, ενώ εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να στραφεί δικαστικά εναντίον της ξανθιάς πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών. Όπως αναφέρει, η ωραιοπάθεια της εν διαστάσει συζύγου του, η ανεξέλεγκτη εγωπάθειά της και η πολυτελής ζωή που έκανε όσο ήταν μαζί, ήταν μερικοί από τους λόγους που τον ανάγκασαν να διακόψει την έγγαμη συμβίωσή τους.

Ακόμη ένας σημαντικός λόγος, όπως αναφέρει η αγωγή, που οδήγησε σε οριστική ρήξη τις σχέσεις των δύο εν διαστάσει συζύγων ήταν οι εμφανίσεις της ξανθιάς «σεξοβόμβας» σε εκπομπές, αλλά και διάφορα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και περιοδικά, στα οποία γινόταν αναφορά του επιθέτου του επιχειρηματία με προκλητικούς τίτλους.

Εκείνο, όμως, που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η κυκλοφορία του ροζ DVD («ένα σκληρό πορνό», όπως αναφέρει η αγωγή, «το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε στα video club και τα περίπτερα»).

«Ευθύς μόλις κυκλοφόρησε η επαίσχυντη αυτή πορνοταινία, όπου η καθ’ης, εν διαστάσει σύζυγός μου, νύφη του πατέρα μου και μητέρα του παιδιού μας, εμφανίζεται να προβαίνει σε πράξεις σκληρού πορνό και μάλιστα ταυτόχρονα με δύο άνδρες-πορνοστάρ, ο πατέρας μου υπέστη υπερτασιακό επεισόδιο με κίνδυνο ισχαιμίας», αναφέρει σε ένα σημείο της η αγωγή, ενώ σε άλλο τονίζει: «Όσον αφορά το παιδί μας είναι πλέον ή βέβαιο ότι θα αντιμετωπίζει τη χλεύη και τα κακεντρεχή πειράγματα των συμμαθητών του, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για την ψυχική του υγεία αλλά και το μέλλον του, κοινωνικό και επαγγελματικό».

Για τους λόγους, αυτούς, καταλήγει η αγωγή, ο επιχειρηματίας ζητά από τη Μαριάννα Ντούβλη να μην χρησιμοποιεί το επώνυμό του και επιπλέον χρηματική ποινή 10.000
ευρώ και προσωπική κράτηση 6 μηνών για κάθε φορά που θα χρησιμοποιεί το όνομά του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More