Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Η γυμνή φωτογράφιση του Δημήτρη Βλάχου για Κυπριακό περιοδικό...

Με κάθε εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς δέκτες, κόβει την ανάσα των Κύπριων γυναικών. Κι όταν δίνει συνεντεύξεις και φωτογραφίζεται κυρίως προκλητικά, μιας και το σώμα το έχει, οι αναγνώστριες κρέμονται από το τι θα πει. 

Ο Δημήτρης Βλάχος μίλησε στο περιοδικό ΟΜΙΚΡΟΝ και όπως κάθε φορά απέδειξε και πάλι ότι εκτός από το να έχει εξωτερική ομορφιά είναι και καλό παιδί.Για τις χυλόπιτες: «Έχω φάει χυλόπιτα και το ευχαριστήθηκα. Άμα δεν φας χυλόπιτα δεν μαθαίνεις. Όποιος πει ότι δεν του έχει συμβεί, είτε είναι ψεύτης, είτε κότα. Και δεν έχει κάνει καμάκι ποτέ».Για τις γυμνές φωτογραφίσεις: «Καθόλου δεν με ενοχλεί που μου ζητάνε πάντα να φωτογραφηθώ ημίγυμνος. Στην τελική, νέος είμαι, άμα δεν κάνω τώρα αυτές τις φωτογραφίσεις, πότε θα τις κάνω;»Για να τον κερδίσει μια γυναίκα: «Να μπορεί να κρύβει αλήθειες στο βλέμμα της και ένα ζεστό χαμόγελο».Για το γάμο: «Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αρπάξω μια κοπέλα από το χέρι και να πάμε για ποτό σε κάποιο μαγαζί όπου ξέρω ότι υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Όταν με το καλό κάνω οικογένεια ίσως το αφήσω να φανεί, γιατί για να παντρευτώ μάλλον δεν το βλέπω... Εγώ θέλω να βρω μια γυναίκα και να κάνουμε οικογένεια μαζί. Ο γάμος δεν είναι απαραίτητος».


1 comments:

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More