Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

Παντρεύονται στις 19 Ιουνίου στην Κρήτη o Ρουβάς καη η Ζυγούλη

Oι προετοιμασίες για το "γάμο της χρονιάς" έχουν αρχίσει ήδη. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκλεισαν ημερομηνία γάμου και το καλοκαίρι θα ανέβουν και επίσημα τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η ημερομηνία γάμου τους θα είναι στις 19 Ιουνίου στην Κρήτη όπου θα ακολουθήσει δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο "Porto Elounda" στο οποίο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ. Όπως λέγεται μάλιστα, κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που διατηρεί τα τελευταία χρόνια φιλικές σχέσεις με τους μελλόνυμφους

Σάκης και Κάτια ήθελαν να προγραμματίσουν τον γάμο τους για το 2012, η αναπάντεχη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κάτιας όμως, επέσπευσε το γεγονός και οι ημερομηνίες κλείστηκαν. Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα στον λαμπερό γάμο τους παρανυφάκι θα είναι η πρώτη κόρη τους, η μικρή Αναστασία.

Η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το νυφικό της, σκέφτεται όμως να επιλέξει κάποιον από τους Ελληνες σχεδιαστές. Το επώνυμο ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από τον επικείμενο γάμο του, αφού δεν επιθυμεί το γεγονός αυτό να πάρει μεγάλη έκταση. Σκέφτονται να κάνουν τον γάμο τους σε "κλειστό" περιβάλλον, με λίγους μόνο συγγενείς και φίλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More