Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Η Courteney Cox χώρισε λόγω υπερβολικού σεξ...

Οι λόγοι που οδήγησαν την Courteney Cox στο χωρισμό δεν ήταν οι κλασικοί... Η συνεχής όρεξη που είχε ο πρώην σύντροφος της για σεξουαλική επαφή την έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση, όπως δηλώνει η ίδια!

Η Courteney Cox μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, παρουσία του πρώην συζύγου της, Ντέιβιντ Αρκέτ, μιλά χωρίς φόβο και πάθος και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο χωρισμό.

''Δεν μπορούσα να βάλω το χέρι μου πάνω του χωρίς εκείνος να ερεθιστεί!'' δήλωσε η Κόρτνεϊ αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με το πόσο άνετα μιλούσε για το θέμα δημοσίως.

Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε άλλο σεξ, αφού ο Ντέιβιντ αποδείχθηκε ασυγκράτητος και... σεξομανής!

Ο μάλλον "υπερβολικός" λάτρης του σεξ, Ντέιβιντ, ήθελε να προχωρήσουν στην ερωτική πράξη ακόμη και αμέσως μετά το θάνατο του πατέρα της Κόρτνεϊ. Ήταν σαν να μου έλεγε "λυπάμαι που πέθανε ο μπαμπάς σου, αλλά μπορούμε να ***** , αυτή είναι η αλήθεια'' είπε χαρακτηριστικά.

Το μάλλον όχι και τόσο περίεργο της υπόθεσης είναι το ότι οι αποκαλυπτικές αυτές δηλώσεις συμπίπτουν με την πρεμιέρα του Scream 4, όπου το πρώην ζευγάρι πρωταγωνιστεί ξανά μαζί...
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More