Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Η Adele στην κορυφή με τους 100 πιο ισχυρούς της μουσικής

Ούτε η Lady Gaga ούτε ο Justin Bieber, αλλά η Adele κρατά τα σκήπτρα στην λίστα της Gardian με τους 100 ανθρώπους της μουσικής που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή.


Η αγγλίδα Adele, η καλή πλευρά της main stream σκηνής, κατάφερε να ξεπεράσει τους πάντες και ανέβηκε με μεγάλη άνεση στην κορυφή, με ένα δίσκο («21») που έμεινε 15 εβδομάδες στην πρώτη θέση στα charts της Βρετανίας, ενώ πέρασε και από το θρόνο των αμερικανικών, έχοντας πουλήσει 6 εκατομμύρια αντίτυπα. Μιλώντας για εκείνη ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας που ανήκει η τραγουδίστρια, Richard Russel, ανέφερε ότι «Η Adele το μόνο μήνυμα που θέλει να περάσει είναι η μουσική της. Δεν την ενδιαφέρουν ούτε οι εντυπωσιασμοί, ούτε το ξεπούλημα της σεξουαλικότητάς της. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη στη μουσική αυτή τη στιγμή και είναι πολύ αναζωογονητικό να βλέπεις κάποιον να πετυχαίνει με τόσο διακριτικό τρόπο».

Στις πρώτες θέσεις της λίστας κυριαρχούν οι μεγιστάνες των social networks, ενώ όσον αφορά τους μουσικούς που υπάρχουν στον κατάλογο...Στην 11 θέση βρίσκεται ο Will.i.am, στη θέση 18 βρίσκεται η Lady Gaga, στη θέση 24 ο Damon Albarn, στην 28η ο Dizzee Rascal, στην 38η ο Jay-Z, οι Mumford and Sons και η Laura Marling στο νούμερο 74 και ο David Guetta στο 86.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More