Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Θύμα "νονών" της νύχτας γνωστός τραγουδιστής

Ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της Θεσσαλονίκης, που στα πόδια του έχουν ρίξει εκατοντάδες λουλούδια οι θαυμαστές του και με τα τραγούδια του έχει μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά στη συμπρωτεύουσα, μπήκε στο μάτι των εκβιαστών. 

Κακοποιοί τηλεφωνούσαν στο τραγουδιστή μέρα - νύχτα και του ζητούσαν εκβιαστικά 20.000 ευρώ.

«Αν δεν μας δώσεις τα χρήματα, θα πάθεις μεγάλο κακό και εσύ και η οικογένεια σου. Δώστα γιατί η ζημιά που θα υποστείς θα είναι σοβαρή», του έλεγαν. Η ζωή του τραγουδιστή είχε μετατραπεί σε εφιάλτη. Κάποια στιγμή, όμως, δεν άντεξε άλλο. Πήρε το ρίσκο και πήγε στο τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ζήτησε από τους αστυνομικούς βοήθεια καθώς είχε φοβηθεί πολύ ,από τις απειλές των κακοποιών.

Αμέσως οι αστυνομικοί έστησαν παγίδα για τους δυο δράστες που τηλεφωνούσαν στον τραγουδιστή. Προσημείωσαν 1.000 ευρώ και τα έδωσαν στον καλλιτέχνη προκειμένου να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω στους εκβιαστές.

Το ραντεβού κλείστηκε σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Εκβιαστές και τραγουδιστής έκατσαν στο ίδιο τράπεζα και όταν τα χρήματα άλλαξαν χέρια, επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνελήφθησαν οι δυο νεαροί. Μάλιστα, οι δράστες ομολόγησαν ότι δρούσαν κατ’ εντολή δυο ατόμων που βρίσκονται στις φύλακες Διαβατών. Ο ένας μάλιστα από τους δυο έγκλειστους, εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο δήμο της συμπρωτεύουσας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More