Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Βίντεο: Ένα εξώγαμο παιδί του Σβαρτσενέγκερ η αιτία του διαζυγίου

Το παιδί που απέκτησε με οικιακή βοηθό, που εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας Σβαρτσενέγκερ, φαίνεται πως είναι τελικά η αιτία του χωρισμού του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Μαρία Σρίβερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Los Angeles Times”, ο Σβαρτσενέγκερ και η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Μαρία, αποφάσισαν να χωρίσουν, όταν εκείνος της αποκάλυψε, πως από τη σχέση του με μέλος του υπηρετικού προσωπικού, είχε έρθει στον κόσμο ένα παιδί.

Η εφημερίδα αναφέρει, ότι το παιδί γεννήθηκε περισσότερο από μία 10ετία πριν!

Ο ίδιος ο Σβαρτσενέγκερ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (16/05), είπε πως πληροφόρησε τη σύζυγό του για το παιδί, που απέκτησε με την άλλη γυναίκα, νωρίτερα φέτος, κατά τη λήξη της θητείας του ως κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

“Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, γι' αυτό που έκανα. Αναλαμβάνω κάθε ευθύνη για τον πόνο που έχω προκαλέσει”, κατέληξε στην ανακοίνωσή του ο Σβαρτσενέγκερ.

Το ζεύγος Σβαρτσενέγκερ ανακοίνωσε την απόφασή του να πάρει διαζύγιο, μετά από 25 χρόνια γάμου, στις 9 Μαΐου και μόλις μία ημέρα μετά, ο ηθοποιός “συνελήφθη” από το φωτογραφικό φακό, να απολαμβάνει τη συντροφιά μιας άγνωστης ξανθιάς κυρίας.

Στην κοινή τους ανακοίνωση οι Σβαρτσενέγκερ και Σρίβερ ανέφεραν: "Αυτή υπήρξε μια περίοδος σημαντικής προσαρμογής για εμάς. Ύστερα από αρκετή σκέψη, συζήτηση και προσευχή καταλήξαμε σ' αυτήν την απόφαση μαζί. Αυτήν τη στιγμή ζούμε χωριστά και δουλεύουμε για το μέλλον της σχέσης μας".0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More