Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Ο κρυφός γάμος της Ελεονώρας Μελέτη στο εξωτερικό!

Άφωνους μας άφησε η Ελεονώρα Μελέτη που αποκάλυψε on camera ότι έχει ήδη παντρευτεί μία φορά και -μέχρι σήμερα- κρατούσε τον γάμο αυτό επτασφράγιστο μυστικό!«Έχω παντρευτεί ήδη μια φορά», είπε η 32χρονη παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «10 με 1 μαζί», προσθέτοντας πως ο γάμος έγινε όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία και σε χώρα του εξωτερικού αλλά όχι στο Λας Βέγκας.

Η Ελεονώρα εξήγησε πως ο γάμος αυτός δεν «πιάνει» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ντύθηκε νυφούλα: «μου έχει πει αστρολόγος ότι θα κάνω δύο γάμους. Και επειδή εγώ δεν θέλω να κάνω δύο γάμους -μη σου πω ότι δεν θέλω να κάνω και κανέναν- παντρεύτηκα τη μια αυτή για να την ξεπετάξω, έτσι ώστε η άλλη που θα μείνει να είναι η μοναδική»!

Μάλιστα, με το μοναδικό της χιούμορ, η παρουσιάστρια του Star ρώτησε τον δημοσιογράφο της εκπομπής: «δεν το έχεις κάνει ποτέ εσύ; Να πας σε μια πόλη που επιτρέπεται και να πεις: “δεν πάμε να παντρευτούμε κιόλας μιας και ήρθαμε και περνάμε τέλεια; Ας ρίξουμε κι ένα γάμο ρε αδερφέ πάνω στην καψούρα”!».

Δείτε την εξομολόγηση της Ελεονώρας για τον κρυφό γάμο της!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More