Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Ο Σαρμπέλ ετοιμάζεται να παντρευετεί την εκλεκτή της καρδιάς του!

Στα καλύτερά του είναι αυτό το διάστημα ο Σαρμπέλ, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελπίδα. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια και όλοι μιλούν για έρωτα από την πρώτη ματιά!

Ο Σαρμπέλ συνάντησε την Ελπίδα στο κομμωτήριο όπου κουρεύεται -στο οποίο είναι υπεύθυνη η «καλή» του- και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε είναι μαζί και η σχέση τους όσο πάει και δυναμώνει.
Ο τραγουδιστής είχε κρατήσει κρυφό τόσο καιρό τον δεσμό του, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και πλέον ψάχνουν και ημερομηνία γάμου.

Σύμφωνα με την «Espresso», Σαρμπέλ και Ελπίδα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αφού, εκτός από τη χημεία, τους «δένει» και η κοινή τους καταγωγή από τον Λίβανο!

Ωστόσο, πέρα από τα προσωπικά του, ο νεαρός τραγουδιστής διανύει και μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά του. Αυτό το διάστημα ηχογραφεί το νέο του κομμάτι «Καυτό Καλοκαίρι», ενώ μαζί με δυο φίλους του έχει ανοίξει εδώ και περίπου τρεις μήνες μια δισκογραφική εταιρεία στο Λονδίνο, όπου φτιάχνουν ethnic lounge μουσική για την Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More