Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Τα παράπονα του Λούκα Γιώρκα για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό Eurovision

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον 56ο διαγωνισμό της Eurovision ο Λούκας Γιώρκας μιλάει στο ένθετο "Real Life" της εφημερίδας "Real News" και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την ελληνική αποστολή, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να θέλει να ακυρώσει την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

 

Για τη γεύση που του άφησε η εμπειρία στον διαγωνισμό και τα αισθήματά του σήμερα δηλώνει: «Πολύ ευγνώμων στον κόσμο που μας στήριξε και τώρα με αντιμετωπίζει με πολλή αγάπη. Και περήφανος που καταφέραμε, ύστερα από μια πολύ δύσκολη διαδρομή, να ανεβούμε στην σκηνή και να τραγουδήσουμε ένα ελληνικότατο τραγούδι, το οποίο εξέφρασε τις ψυχές μας»

Σχολιάζοντας την στιγμή που δάκρυσε στον τελικό, ο νεαρός ερμηνευτής λέει: «Ήμουν σε ένα στάδιο με 40.000 άτομα, έβλεπα την ελληνική σημαία ως background, είχαμε τους ελληνικούς κίονες, το στοιχείο της φωτιάς και υπήρξε ένταση μέσα μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω την ενέργεια… Έβγαλα την ψυχή μου».

Για τις στιγμές που θυμάται τον εαυτό του να λυγίζει, αναφέρει: «Υπήρξαν αρνητικά σχόλια, κριτικές και μια αρνητική διάθεση από κάποιους.(…) Υπήρξαν στιγμές που καθόμουν μόνος και στεναχωρημένος. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να ακυρώσω τη συμμετοχή μου. Όταν σκεφτόμουν τους στίχους, όμως, θα ήμουν ο πρώτος προδότης, καθώς δεν θα πίστευα αυτό που έλεγα».

Αποκάλυψε μάλιστα την αντίδραση της αγαπημένης του τη βραδιά της εμφάνισής του, λέγοντας: «Πήρα ένα μήνυμα που το κρατάω για μένα. Είναι πηγή δύναμης μου. Περίκλειε πάρα πολλά, ήταν πολύ βαθύ. (…) Προσπαθώ πάντα να είμαι ερωτευμένος. Αυτήν την περίοδο είμαι ερωτευμένος. Με κάνει πολύ δημιουργικό.»

Όταν ερωτήθηκε για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους του X- Factor, του talent show από το οποίο αναδείχθηκε, απάντησε: «Η Κατερίνα Γκαγκάκη μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Οι υπόλοιποι κριτές, μέσα από τους εκπροσώπους τους. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα μηνύματα… Υπήρξαν άνθρωποι που ήρθαν και έφυγαν… Δεν είχαν κάτι να εκμεταλλευτούν από μένα.»

Κλείνοντας ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει τα επόμενα του βήματα λέγοντας: «Νέα τραγούδια, που εύχομαι να σας αρέσουν. (…) Μια βουτιά ηρεμίας. Χρειάζομαι ηρεμία…»


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More