Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Schwarzenegger: Έπαιρνε το παιδί που είχε εκτός γάμου στις οικογενειακές διακοπές

Ήταν πολύ δοτικός όλα αυτά τα χρόνια στο παιδί που είχε εκτός γάμου...

Ο Arnold αγαπάει τόσο πολύ το παιδί που απέκτησε με την οικιακή βοηθό, που όλα αυτά τα χρόνια το πλημμύριζε με δώρα και το έπαιρνε μαζί ακόμη και στις διακοπές που πήγαινε με τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

O αστέρας του Hollywood που έχει φτάσει τα 63 του χρόνια, είδε την τελευταία εβδομάδα την προσωπική ζωή του να συντρίβεται, από τότε που αποκαλύφθηκε πως έχει ένα παιδί εκτός γάμου με μία από τις οικιακές βοηθούς της οικογένειας και συγκεκριμένα με την Mildred "Patty" Baena.

H κόρη μιας πρώην οικονόμου έδωσε μια συνέντευξη για το πώς ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο Arnold με τον γιο της Patty αλλά και με τον βαφτισιμιό του, Roger.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της έπαιρναν όλων των ειδών τα δώρα για πολλά χρόνια από εκείνον. Από playstation κι άλλα ηλεκτρονικά μέχρι και ελεύθερη ετήσια είσοδο στα Universal Studios! Όλα τα παιδιά της γειτονιάς τους ζήλευαν!

"Μας έκανε εντύπωση που ήταν τόσο γενναιόδωρος μαζί τους. Ο Roger και ο γιος της Patty έπαιρναν από εκείνον τόσα δώρα και στη συνέχεια τους έπαιρνε μαζί του και στις διακοπές που πήγαινε με τη Maria και τα παιδιά τους", συμπλήρωσε στην εφημερίδα.

"Στην ουσία κανείς δεν ήξερε ότι ήταν γιος του. Σε όλους μας φαινόταν περίεργο το πόσο κοντά του ήταν και ρωτούσαμε την Patty αν είναι δικό του. Εκείνη έλεγε πάντα όχι!"


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More