Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Βίντεο: Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου

Τέλος δεν έχει ο "πόλεμος" ανάμεσα στο Νίκο Μακρόπουλο και την εν διαστάσει σύζυγό του με τον τραγουδιστή να την κατηγορεί για υστερική συμπεριφορά.Πριν από λίγες μέρες ο χωρισμός του Νίκου Μακρόπουλου από την επί 22 χρόνια σύζυγό του είδε το φως της δημοσιότητας. Η 45χρονη τον κατηγορεί ότι διατηρεί εξωσυζυγική σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με την παίκτρια του X Factor, Γιούλη Τάσσου. Μάλιστα, οι δυο καλλιτέχνες είχαν βγάλει και ένα ντουέτο "Στη Φωτιά του Χωρισμού".

Σύμφωνα με το Star, ο Νίκος Μακρόπουλος στην αγωγή διαζυγίου κάνει λόγο για απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς της 45χρονης.

«Κατά τρόπο αψυχολόγητο η συμπεριφορά της εναγόμενης άλλαξε, άφοβα δε μπορεί να χαρακτηριστεί και ως υστερική. Αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή μαζί του ακόμα και τηλεφωνική, διαμηνύοντάς του ότι θα πρέπει να ομιλεί μόνο με τη δικηγόρο της», αναφέρεται στην αγωγή του τραγουδιστή.

Από την πλευρά της η εν διαστάσει σύζυγος αναφέρει στη δική της αγωγή διαζυγίου: «σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνά του, ακριβώς γιατί δεν υπήρχε κανένα νόημα στο να ακούει τις εντελώς απρόκλητες και αλλοπρόσαλλες απειλές και ύβρεις που το μόνο που κατάφερναν είναι να την ταράξουν».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More