Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Mysales.gr: Νέο site που προσφέρει εντελώς δωρεάν εκπτωτικούς κωδικούς στους χρήστες του διαδικτύου!

Μια νέα πρόταση για να εξοικονομείτε χρήματα εσείς που κάνετε τις αγορές σας μέσα από το διαδίκτυο είναι νέο site το mysales.gr.

Το mysales.gr είναι ένα website το οποίο σε συνεργασία με ηλεκτρονικά καταστήματα όπως μεταξύ άλλων e-shop, plus4u, Laredoute, Myshoe και πολλά άλλα ακόμη αναρτήσει προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς για να κερδίζετε extra εκπτώσεις απο τις αγορές σας. Οι εκπτωτικοί κωδικοί στην ουσία είναι εκπτωτικά κουπόνια αλλά σε ηλεκτρονική μορφή πχ OFFER323 ή BONUS95 και πολλές άλλες μορφές, τους οποίους ο χρήστης, τους πληκτρολογεί κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο πεδίο που του ζητείτε από το κατάστημα, είτε στην φόρμα παραγγελίας είτε στο καλάθι αγοράς και επωφελείται μιας extra έκπτωσης.

Πέρα από τα website σύγκρισης τιμών το mysales.gr έρχεται να προστεθεί σαν δεύτερο σημαντικό εργαλείο που αξίζει να χρησιμοποιήσετε πριν κάνετε τις αγορές σας. Διότι μπορεί να έχετε βρει όντως την πιο χαμηλή τιμή από κάποιο προϊόν αλλά ίσως υπάρχει επίσης και κάποιος εκπτωτικός κωδικός από το συγκεκριμένο κατάστημα ή προϊόν ο οποίος να σας προσφέρει ακόμη χαμηλότερη τιμή.! Το mysales.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο website στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει εντελώς δωρεάν εκπτωτικούς κωδικούς στους χρήστες του διαδικτύου.

Γιαυτό πριν ψωνίσετε αξίζει να κάνετε μια βόλτα από το mysales.gr. Επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter δωρεάν εδώ του mysales.gr έτσι ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τους τελευταίους εκπτωτικούς κωδικούς και τις προσφορές των καταστημάτων.

To MySales.gr είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο και πιο ενημερωμένο website το οποίο προσφέρει εντελώς δωρεάν εκπτωτικούς κωδικούς, εκπτωτικά κουπόνια, προσφορές για ηλεκτρονικές αγορές.

Μην χάνετε τέτοιες ευκαιρίες σε εποχές δύσκολες για όλους μας!
Έχω ήδη αγοράσει στύφτη για χυμό πορτοκάλι από το plus.gr και είχα και εκπτωτικό κουπόνι €10 από το mysales.gr

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ για να μαθαίνετε πρώτοι εσείς τους εκπωτικούς κωδικούς και τις προσφορές!
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More