Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Διάσημος ηθοποιός θύμα τοκογλύφων-Του “έφαγαν” 20.000 ευρώ..

Μέσα σε μια μέρα βρέθηκε να χρωστάει 20.000 ευρώ, του έβαλαν τόκο... 200% για ένα 48ωρο! Η απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία του ίδιου στον Συνήγορο του Πολίτη


Σύμφωνα με την εφημερίδα “espresso” πρόκειται για “μεγάλο όνομα” του χώρου, με δεκάδες εμφανίσεις σε σίριαλ και θέατρα και υψηλό κασέ.

Δυστυχώς για 'κείνον χρειάστηκε άμεσα χρήματα και έκανε το λάθος να αναζητήσει τα χρήματα αυτά σε ... αγγελία σε εφημερίδα. Σε μια από τις γνωστές αγγελίες που υπόσχονται γρήγορα και άμεσα χρήματα και που συνήθως είναι αγγελίες τοκογλύφων που στήνουν τις πιο απίθανες απάτες.

Ο ηθοποιός είχε ήδη προσπαθήσει να βγάλει χρήματα από την πιστωτική του, όμως δεν μπορούσε γιατί είχε αμελήσει να πληρώσει κάποιες δόσεις.

Ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλέφωνο ζήτησε από τον ηθοποιό την κάρτα και το ΑΦΜ και υποσχέθηκε ότι θα την “ξεμπλοκάρει” αλλά και ότι θα του δώσει και τα 10.000 ευρώ που είχε ανάγκη.

Πράγματι το ραντεβού κλείστηκε και ο ηθοποιός παρέδωσε την κάρτα στον τοκογλύφο χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. Δυο μέρες μετά ο άνθρωπος εμφανίστηκε με 10.000 ευρώ στο χέρι και την κάρτα.

Όλα έμοιαζαν κανονικά. Ο ηθοποιός δεν υποψιάστηκε το παραμικρό. Λίγο μετά επέστρεψε και το ποσό στον άνθρωπο που του είχε δανείσει τα 10.000 ευρώ.

Πίστεψε ότι είχε τελειώσει... Λάθος. Στο τέλος του μήνα ήρθε το ειδοποιητήριο από την τράπεζα. Έντρομος είδε ότι η κάρτα του είχε χρεωθεί με 30.000 (!). Τα 10.000 ευρώ που του δάνεισαν, αλλά και άλλα 20.000 ευρώ με τα οποία οι άγνωστοι είχαν αγοράσει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για να τις πουλήσουν στη “μαύρη αγορά”!

Έτσι ο ηθοποιός εκτός απ' τον τόκο για τα 10.000 που πλήρωσε βρέθηκε να ξεχρεώνει και άλλα 20.000 στην τράπεζα για είδη που ποτέ δεν αγόρασε!0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More