Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Συνέλαβαν Έλληνα τραγουδιστή για πλαστό διαβατήριο

Τον μπελά του βρήκε ο σύντροφος της Δέσποινας Ολυμπίου Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε στην Γερμανία για δουλειά, αλλά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορούμενος για κατοχή πλαστού διαβατηρίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής πήρε το τρένο από το Ντίσελντορφ για να πάει σε ραντεβού έξω από την πόλη. Στον σταθμό του Ντόυισμπουργκ, δύο αστυνομικοί τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο. Ο τραγουδιστής τους εξήγησε ότι κατάγεται από την Κύπρο και πως βρίσκεται στην χώρα τους για συναυλίες, ενώ επέδειξε το διαβατήριό του.

Εκεί ήταν που άρχισαν τα δύσκολα για τον ερμηνευτή, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς οι αστυνομικοί, όπως φάνηκε, δεν είχαν ξαναδεί κυπριακό διαβατήριο και θεώρησαν πλαστό το έγγραφο. Αυτό που τους έβαλε σε υποψίες ήταν το γεγονός ότι στο κυπριακό διαβατήριο οι λέξεις «Κυπριακή Δημοκρατία» είναι γραμμένες και στα αγγλικά, αλλά και στα τουρκικά. Σημειώνουμε ότι η Κύπρος έχει τρεις επίσημες γλώσσες, τα ελληνικά, τα αγγλικά και τα τουρκικά, γεγονός που δικαιολογεί απόλυτα την αναγραφή της συγκεκριμένης φράσης με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο έγγραφο.

Τελικά, μετά από πολλές ώρες και μεγάλη ταλαιπωρία, ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος. «Ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο, επειδή έπεσε σε κάποιους που ναι μεν έκαναν καλά την δουλειά τους, έπρεπε όμως να ήταν πιο ενημερωμένοι για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ας θεωρήσουμε ότι ήταν μια κακιά στιγμή», δήλωσε στην Espresso συνεργάτης του τραγουδιστή που ήταν μαζί του στην Γερμανία.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More