Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Δούκισσα Νομικού - Χολίδης σε επεισόδιο με την Αστυνομία..

Ο Χρήστος Χολίδης και η Δoύκισσα Νομικού όχι μόνο είναι ερωτευμένοι αλλά πλέον ζουν και κάτω από την ίδια στέγη.
 Μόλις πέντε μήνες είναι «μαζί» η Δούκισσα Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη και ήδη ο έρωτας τους είναι πολύ δυνατός.Το ζευγάρι εκτός του ότι συζεί στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, μοιράζεται και πολλές οικογενειακές στιγμές.
Σύμφωνα με τη Real, μένουν πλέον σε ένα ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, όπου το προηγούμενο Σάββατο διοργάνωναν ένα πάρτι - έκπληξη για την αδελφή του τραγουδιστή, την Χριστίνα.

Διοργάνωσε λοιπόν ένα πάρτι-έκπληξη, από κοινού με μια εταιρία catering, η οποία την βοήθησε να στήσει τον μπουφέ στο χώρο της πισίνας αλλά και ένα μεγάλο δίχτυ από μπαλόνια πάνω από την πισίνα που θα έσκαγε μόλις αποκαλυπτόταν η έκπληξη.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον… «ξενοδόχο», καθώς ένας γείτονας ενοχλήθηκε από τα μπαλόνια και κάλεσε την Αστυνομία! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Real Life», o Χρήστος Χολίδης βγήκε έξω έκπληκτος να δει τι συμβαίνει και μόλις έμαθε το λόγο ενοχλήθηκε πολύ. Δεν μπορούσε όμως να κάνει κι αλλιώς κι έτσι αναγκάστηκε να αφαιρέσει το δίχτυ με τα μπαλόνια.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, και το πάρτι συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα αλλά με πολλή …προσοχή!0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More