Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Μίλησαν τελικά Τόνυ Μαυρίδης και Έλενα Παπαρίζου κόντρα στα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες.

Μια σχέση τόσο δυνατή δώδεκα χρόνων δεν τελειώνει έτσι απλά. Μια κίνηση του Τόνυ Μαυρίδη ήταν η αφορμή το πρώην ζευγάρι να επικοινωνήσει ξανά μετά τον χωρισμό του. «Είναι δυνατόν να μην την αγαπάω μετά από 12 χρόνια σχέση;» 

Αυτή ήταν η φράση του Τόνυ Μαυρίδη, σε δημοσιογράφο του Star πριν από λίγες μέρες που συγκίνησε την Έλενα Παπαρίζου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ καθημερινής της εφημερίδας, η 29χρονη τραγουδίστρια επικοινώνησε αμέσως μετά με τον Τόνυ ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που αφήνει μία χαραμάδα ελπίδας για τη σχέση τους. Από τη Σουηδία, όπου βρίσκεται, η Έλενα Παπαρίζου, τηλεφώνησε στον πρώην σύντροφο της και του είπε ότι τη συγκίνησαν τα λόγια του. Παρά το όποιο «πάγωμα» στην επικοινωνία τους, στενοί φίλοι του ζευγαριού θεωρούν πλέον ότι επικρατεί μία πιο ώριμη σκέψη. Ακόμα και το γεγονός ότι επικοινώνησαν μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως σηματοδοτεί ότι ο πάγος έσπασε.

Η Έλενα Παπαρίζου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ζήτησε από τον Τόνυ να βρεθούν ύστερα από είκοσι μέρες, οπότε θα ξεκινήσουν οι συναυλίες στην Κύπρο. «Ο Τόνυ το δέχτηκε με ανακούφιση, γιατί πλέον θα έχουν επικοινωνία κάτι που το ήθελε πολύ» λέει στην εφημερίδα καλά πληροφορημένη πηγή.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More