Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Αλέξανδρος Ρήγας: Εξαφάνιση μυστήριο

Τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Γιατί αναβάλλονται οι παραστάσεις του και γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης; Ακόμη και η συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο, Εβελίνα Παπούλια, σηκώνει τα χέρια ψηλά!


Ενα απίστευτο μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος προχωράει σε μπαράζ αναβολών των παραστάσεων «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του», χωρίς κανείς να γνωρίζει τα πραγματικά αίτια. Τελευταία ανακοίνωση χθες από την εταιρεία παραγωγής ήταν ότι αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις του Ιουλίου!

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και οι όποιες προγραμματισμένες παραστάσεις του αναβάλλονται η μια μετά την άλλη. Οι περισσότερες, μάλιστα, στην κυριολεξία τελευταία στιγμή. Πληροφορίες θέλουν ο ηθοποιός και σεναριογράφος να βρίσκεται σε απομόνωση και να μη θέλει να δει κανέναν. Ακόμη και η συμπρωταγωνίστριά του Εβελίνα Παπούλια στην παράσταση δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που ο Αλέξανδρος συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην παράσταση του δήμου Καισαριανής η Εβελίνα Παπούλια περίμενε για δύο ώρες πανέτοιμη στο καμαρίνι της τον Αλέξανδρο προκειμένου να ξεκινήσει η παράσταση. Τελικά, έμαθε ότι ακυρώθηκε μαζί με τους τριακόσιους πενήντα θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο. Παρά το ότι ακυρώνονταν η μια παράσταση μετά την άλλη, η ίδια -αν και το προσπάθησε- δεν είχε μέχρι πρότινος καμία επικοινωνία μαζί του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο ηθοποιός, μέσω άμεσου συνεργάτη του, είχε δηλώσει στην «Espresso» ότι υπέστη υπερκόπωση. Αν και από την πλευρά του Αλέξανδρου δήλωναν κατηγορηματικά ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά, ο χρόνος και τα γεγονότα τούς διέψευσαν. Ο Αλέξανδρος Ρήγας διέκοψε κάθε επαφή μμε οποιονδήποτε.

Οσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού πάντα ήξεραν ότι προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά του. Ο ίδιος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, αφήνοντας εκκρεμότητες πολύ σοβαρές. Ακόμη και οι πλέον στενοί του φίλοι αδυνατούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Πληροφορίες από το περιβάλλον του θέλουν προσωπικοί λόγοι να τον έχουν καταβάλλει και να τον έχουν οδηγήσει σε πλήρη απομόνωση.

Ολα ξεκίνησαν με την αναβολή της παράστασης στο ανοιχτό γήπεδο Καισαριανής.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Βερλέκης (καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, που ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους θεατές) ήταν καυστικός και επικριτικός όσον αφορά τον Αλέξανδρο Ρήγα, μιλώντας στην «Espresso». «Αυτά δεν τα κατανοώ. Στις δικές μας εποχές ακόμη και νεκρό να είχαμε στην οικογένειά μας, παίζαμε.

Σεβόμασταν το κοινό και τους συναδέλφους. Μέχρι τελευταία στιγμή περιμέναμε τον Αλέξανδρο Ρήγα. Από την παραγωγή μάς έλεγαν ότι θα γίνει η παράσταση. Η κ. Παπούλια τον περίμενε από τις 7.00 το απόγευμα. Στις 9.15 το βράδυ αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την παράσταση».

Μετά την Καισαριανή, η παράσταση ακυρώθηκε επίσης στους δήμους Ρέντη, Νίκαιας και Ραφήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εβελίνα Παπούλια δεν είχε νέα από τον ίδιο τον Αλέξανδρο Ρήγα, παρά μόνο από συνεργάτες του.

Η παραγωγή People Entertainment δεν ξέρει «τι μέλλει γενέσθαι». «Περιμένουμε να δούμε αν θα είναι σε θέση να ξεπεράσει το όποιο πρόβλημά του ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ισως η περιοδεία ακυρωθεί εντελώς. Δεν μας το έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Ρήγας» είπαν στην «Espresso» άνθρωποι της παραγωγής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More