Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Σταρ του Hollywood έγινε πωλήτρια παπουτσιών!

Δύσκολα τα πράγματα για ανερχόμενους ηθοποιούς και στους κόλπους του Χόλιγουντ, αφού η Νίκκι Μπλόνσκι αναγκάστηκε να δουλέψει πίσω από το ταμείο ενός παπουτσάδικου μπας και μπορέσει να πληρώσει το νοίκι της...

Τη γνωρίσαμε στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα, το 2007 στο μιούζικαλ Hairspray, και είχε γίνει η πιο διάσημη ηθοποιός της χρονιάς εκείνης.

Όλα τα lifestyle έντυπα είχαν αφιερώσει τεύχη και τεύχη αναλύοντας το φαινόμενο "Μπλονσκι" που παρά τα περιττά κιλά της είχε γίνει το πιο αγαπητό πρόσωπο της νεολαίας - και όχι μόνο.

Και ενώ λοιπόν το μέλλον της προδιαγραφόταν λαμπρό, ξαφνικά η Νίκκι Μπλόνσκι χάθηκε από το προσκήνιο.

ΤΟ Access Hollywood λοιπόν εν έτει 2011 την αναζήτησε και τη βρήκε πίσω από το ταμείο ενός καταστήματος που εμπορεύεται παπούτσια στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Ο ιδιοκτήτης δηλώνει χαρούμενος που την έχει για υπάλληλο αφού με το που την προσέλαβε δεν προλάβαινε να πουλά παπούτσια!

"Δεν είναι μια απλή ταμίας. Η Νίκκι είναι τόσο αξιαγάπητη που οι πελάτες τη λατρεύουν και μάλιστα είναι έτοιμη να τους τραγουδήσει τραγούδια από το Hairspray όποτε της το ζητήσουν", λέει στο Access Hollywood ο ιδιοκτήτης.

Η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας μόνο ότι "έχει απογοητευτεί από την ψεύτικη χλιδή του Χόλιγουντ".
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More