Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

H Lady Gaga παντρεύεται τον καλό της!

Ακούσατε, ακούσατε. Αυτό κι αν είναι βόμβα! Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες, η μία, η μοναδική Lady Gaga αποφάσισε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί!!!!

Όπως αναφέρει η «Daily Star» η Gaga το σκέφτηκε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί και αποφάσισε να αποκαταστήσει τον εδώ και χρόνια καλό της Luc Carl.

Και μη νομίζεται ότι η Lady Gaga θα κάνει κανένα λιτό γάμο. Υπερπαραγωγή σου λέει σχεδιάζει, αφού σκέφτεται ναι μεν η τελετή να είναι μόνο για την οικογένεια, αλλά μετά στο γαμήλιο πάρτυ να γίνει το σώσε!!!!

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια θα νοικιάσει το Century Link Center που βρίσκεται στη γενέτειρα του καλού της, την Όμαχα της Νεμπράσκα και το οποίο χωράει 18.000 άτομα!!!

Γιατί θέλει τόσο μεγάλο χώρο η Lady Gaga; Μα γιατί σκέφτεται να καλέσει όλους τους θαυμαστές της, ώστε να τους ευχαριστήσει για την αγάπη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα αν μας ρωτάτε πότε θα γίνει το μεγάλο γεγονός, τι να σας πούμε κι εμείς. Εδώ δεν ξέρουμε αν όντως η Lady θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάντως όλα τα περιμένουμε από αυτήν. Άλλωστε εδώ και τέσσερα χρόνια είναι με τον Luc, οπότε μπορεί η κοπέλα να θέλει να δοκιμάσει και τον γάμο. Τόσα έχει κάνει, εκεί θα κολλήσει;
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More