Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σκάνδαλο: Ashton Kutcher εξωσυζυγική σχέση με 23χρονη

Το σκάνδαλο στο γάμο του Ashton Kutcher και της Demi Moore, όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει, αλλά ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, όλο και πιο«καυτές» λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας!


Έτσι, μετά τους ισχυρισμούς της 23χρονης Sara Leal ότι είχε ερωτική επαφή με τον Kutcher παραμονή της επετείου γάμου του με την Demi Moore, τώρα το γύρο του κόσμου κάνουν και οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το «παράνομο» ζευγαράκι σε κρυφό ραντεβουδάκι ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Οι παπαράτσι τότε τους είχαν «τσακώσει» να βγαίνουν από ξενοδοχείο όπου διασκέδαζαν με φίλους. Φυσικά η Demi Moore δεν ήταν πουθενά.
Στις φωτογραφίες, όπως θα παρατηρήσετε, ο 33χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο τιμόνι του αυτοκινήτου και από πίσω κάθεται η 23χρονη "πέτρα του σκανδάλου".

Το παράνομο ζευγαράκι φαίνεται πολύ άνετο, αν και στα εν λόγω στιγμιότυπα κρατούν και οι δυο πολύ χαμηλό προφίλ.

Τρεις μήνες μετά, και η 23χρονη όχι μόνο ξεχνά τους χαμηλούς τόνους, αλλά πλέον ζητά το ποσό των 250.000 δολαρίων από τον Kutcher προκειμένου αφ΄ενός να εξαγοράσει τη σιωπή της και να μην αποκαλύψει κι άλλες «καυτές» λεπτομέρειες, και αφ΄ετέρου να σώσει το γάμο του με την Demi Moore.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More