Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ! Φωτογραφία του νεκρού Michael Jackson

Η δίκη του γιατρού του τραγουδιστή Michael Jackson,Conrad Murray ξεκίνησε με φωτογραφίες σοκ. Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εικονίζεται το άψυχο κορμί του «βασιλιά» της ποπ, Michael Jackson, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατό του. 
Ο Dr Conrad Murray παρουσίασε στο δικαστήριο τη φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει από το κινητό του τηλέφωνο λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Michael Jackson. Η δίκη αναμένεται να ρίξει φως στις τελευταίες ώρες του Michael Jackson και στο ρόλο του Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε το φάρμακο που προκάλεσε το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009. "Οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Michael Jackson άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Κόνραντ Μάρεϊ", δήλωσε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι ο διάσημος τραγουδιστής "έδειξε εσφαλμένα εμπιστοσύνη" στο γιατρό του. Η υπεράσπιση εμφάνισε μάλιστα ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο Jackson να λέει: «Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος θα φεύγει από το σόου μου, θέλω να λένε: δεν έχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στον κόσμο. Θα πάρω τα λεφτά, ένα εκατομμύριο παιδιά, παιδικό νοσοκομείο, το μεγαλύτερο του κόσμου: Νοσοκομείο Παίδων Michael Jackson». 

Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση του γιατρού του τραγουδιστή, Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας, έδειξε στους ενόρκους τις αυτές φωτογραφίες στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες. 

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More