Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Θύμα ληστείας και ο Νίκος Βουρλιώτης

Τι κι αν είχε παρκάρει σε απόσταση αναπνοής από την Ασφάλεια Αττικής; Ο Νίκος Βουρλιώτης έπεσε θύμα ληστών, που παραβίασαν το αυτοκίνητό του! Η λεία; 

Καλλυντικά της συζύγου του και ψιλά που είχε στο τασάκι! Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Made In Star», μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιούσε αυτοκίνητο της εξυπηρέτησης πελατών μέχρι να επισκευαστεί το δικό του. Με αυτό, λοιπόν, και έχοντας την σύζυγό του στο πλευρό του, επισκέφθηκαν την Δευτέρα ασθενή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». 

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος τηλεφωνικά στην εκπομπή του Star, οι δράστες είχαν διαρρήξει την κλειδαριά από την μεριά του συνοδηγού και έκλεψαν ένα τσαντάκι της συζύγου του που περιείχε καλλυντικά και μερικά κέρματα. «Υπήρχε μια περίεργη κινητικότητα γύρω από την περιοχή, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο μέρα μεσημέρι και δίπλα στη ΓΑΔΑ», συνέχισε ο Νίκος και πρόσθεσε πως δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αλλά και ότι τα τελευταία δύο χρόνια του έχουν διαρρήξει το αμάξι πάνω από τέσσερις φορές! 

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More