Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Πατέρας Νίκου Γιγουρτάκη: "Το παιδί μου χάθηκε από τα φάρμακα"

Έχουν περάσει μόλις 6 μέρες από τον χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη και οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Μετά το τελευταίο «αντίο», που του είπαν φίλοι και συγγενείς στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, ένα «γιατί» βασανίζει τους γονείς του… Γιατί το αγγελούδι τους έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. «Το παιδί μου χάθηκε από τα φάρμακα. Είχε ιγμορίτιδα, έπαιρνε αντιισταμινικά φάρμακα σε συνδυασμό με αντιβιοτικά. Αντί όμως να παίρνει ένα ή δύο από αυτά, τα έπαιρνε με τις χούφτες. Μάλλον αυτή είναι η αιτία που έστειλε τον Νίκο στον άλλο κόσμο», λέει με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

Ο επιχειρηματίας αποκλείει το ενδεχόμενο ο γιος του να έχει πάρει ναρκωτικά ή αναβολικά, κρατώντας μια επιφύλαξη για το δεύτερο, αφού περιμένει πλέον τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Όποια και αν είναι η αιτία θανάτου ο πόνος είναι αφόρητος για τον κ. Τάκη, που δεν διστάζει να πει: «Έχουμε καταρρεύσει οικογενειακώς. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε χάσει τον Νίκο, νομίζουμε ότι θα τον ξαναδούμε. Την τελευταία, όπως αποδείχτηκε, νύχτα της ζωής του ήμουνα μαζί του μέχρι το βράδυ. Ένιωθε καλά στην υγεία του και δεν κατάλαβα ότι συμβαίνει κάτι. Ακόμα και όταν ενημερώθηκα δεν πίστεψα ότι ήταν κάτι σοβαρό, γιατί το παιδί μου έσφυζε από ζωή». 

Τέλος, ο πατέρας του Νίκου περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε εκείνο το βράδυ. «Η Ειρήνη ειδοποίησε το 166, εμένα με πήρε ένας φίλος του τον οποίο ενημέρωσε η Ειρήνη και μέχρι να πάω στο νοσοκομείο το παιδί είχε σβήσει»… 

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More