Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Ποιος διάσημος τραγουδιστής ήταν εθισμένος με το σεξ;

«Οταν ο Φρέντι Μέρκιουρι δεν έγραφε μουσική, έπεφτε με τα μούτρα στο σεξ!» 


Ο στενός φίλος και βιογράφος του τραγουδιστή των Queen, Πίτερ Φρίστοουν, ρίχνει φως στις αθέατες πτυχές της ζωής του καλλιτέχνη με αφορμή την εικοστή επέτειο από τον θάνατό του. «Ημουν ο προσωπικός βοηθός του, η σκιά του. Βρισκόμουν στο πλευρό του ακόμα και όταν γύριζε όλα τα μπαρ για ομοφυλόφιλους ανά τον κόσμο. Το αγαπημένο του ήταν το "Saint" στη Νέα Υόρκη, στο οποίο είχε καταφέρει να πάρει τον τίτλο του τιμητικού συνεταίρου» εξηγεί ο άνθρωπος που αφιέρωσε στον τραγουδιστή των Queen τη βιογραφία «Freddie Mercury: An Intimate Memoir». 

«Για εκείνον το σεξ ήταν μια πράξη απερισκεψίας στην οποία επιδιδόταν χωρίς μεγάλες επενδύσεις συναισθημάτων. Τον έρωτα για τον οποίο τραγουδούσε, δεν τον είχε βιώσει προσωπικά» αποκαλύπτει ο Πίτερ Φρίστοουν, τονίζοντας ωστόσο ότι όταν ο τραγουδιστής διαγνώστηκε με AIDS, προσπάθησε να «αποδεσμεύσει» τον τότε σύντροφό του, Τζιμ Χάτον, με την εξής επιστολή: «Εχω AIDS, το λένε οι καλύτεροι γιατροί της πιάτσας. Αν θες να με αφήσεις, δεν θα κάνω τίποτα για να σε εμποδίσω. Θα καταλάβω». Εκείνος όμως έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος. 

Ο Πίτερ Φρίστοουν αποκαλύπτει ότι μετά τη διάγνωση ο Μέρκιουρι έπεσε σε κατάθλιψη. «Δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό του μου είπε "τέρμα τα φάρμακα". Είχε μόλις επιστρέψει από το Μοντρέ, ήταν αδύναμος και ήξερε ότι έφτανε η ώρα του. Μπήκε στο σπίτι και μας είπε: "Ξέρουμε όλοι ότι από αυτήν την πόρτα δεν θα ξαναβγώ όρθιος". Και πράγματι, στις 24 Νοεμβρίου του 1991 άφησε την τελευταία του πνοή.  
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More