Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη ο χάκερ που κρύβεται πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες των star

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα του FBI, την Τετάρτη συνελήφθη ένας 35χρονος άνδρας, που κρύβεται πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες των star. 
Το FBI δεν άργησε να βρει τον υποκλοπέα των γυμνών φωτογραφιών της Scarlett Johansson, οι οποίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους. Δράστης είναι ο 35χρονος Christopher Chaney που κατοικεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ. 

Ο 35χρονος άνδρας που συνελήφθη και κατηγορείται πως απέσπασε παράνομα από τους υπολογιστές πολλών διασήμων αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους, και τις διέρρευσε στο διαδίκτυο, ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του. 

Κατηγορείται για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστές, ζημιές σε προστατευμένους υπολογιστές, κατασκοπεία και κλοπή ταυτότητος. Ο άνδρας κατηγορείται από τις αρχές πως μπήκε παράνομα στα αρχεία υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων διάφορων διασήμων και υπέκλεψε προσωπικά τους στοιχεία και φωτογραφίες. 

Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και οι σταρ Scarlett Johansson, Mila Kunis, Christina Aguilera, Vanessa Hudgens, και αρκετοί άλλοι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο χάκερ έδρασε μόνος του και δεν είχε κανένα οικονομικό όφελος ή έσοδο από τις πράξεις του. 

Στην περίπτωση που ο 35χρονος άνδρας καταδικαστεί για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, τότε αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης μέχρι και 121 ετών. Μετά τη σύλληψη του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης ενώ του απαγορεύθηκε να χρησιμοποιήσει ξανά υπολογιστή ή άλλη συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More